Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 525 ix e34

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zdeny

#1 Příspěvek od Zdeny »

pohon 4x4,r.v. 92,modrá-metal,automat,4x el.okna,klima,velký šíbr,vozidlo funkční-pojízdné v horšim stavu,motor a převodovka v perfektním stavu,přední tlumiče ko,nejde otevírat celý kufr jen zadní okno a drobnosti,částečná koroze,platná stk do 10/2013,vozidlo v odhlášce,není potřeba přepisovat jen pojistit...cena 25tis. popřípadě výměna za něco jiného než auto,těch mám 7 a nemám to už kam dávat,může to být i ve vyšší hodnotě,klidně doplatim...nabídněte cokoliv

foto na e-mail,ale bych radši kdybych to někomu poslal a on je sem vložil.Dík

tel:775079815
klenot

#2 Příspěvek od klenot »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ahoj, vložím Ti sem fotos...
Za auto v polopřevodu nehrozí pokuta?
Zdeny

#3 Příspěvek od Zdeny »

tušim,že ne..nikdo to zatim neřešil,ale když to někdo bude chtít na sebe dohlásit tak si musí připravit kačky na eko poplatek :?
Kukace

#4 Příspěvek od Kukace »

Poloprevod je problem kdyz te zastavi policajti,je na to 30 dni od nakupu.A hlavne je problem kdyz se stane havarka.Pojistovna se muze cukat a nemusi platit.
Zdeny

#5 Příspěvek od Zdeny »

tak asi dohlásit,ale kupec si může aspon odvézt tp hned a nemusí čekat na odhlášení :wink:
Vesa88

#6 Příspěvek od Vesa88 »

Hele s tim poloprevodem nevim...Ja jsem mel dve auta, obe v poloprevodu a chytli me s kazdym autem dvakrat a jen se zeptali jestli to mam jako odhlasene, rekl jsem ze jo a tim to haslo...Kolegu chytli a mel to za 200kc...
jardafox

#7 Příspěvek od jardafox »

Vesa88 píše:Hele s tim poloprevodem nevim...Ja jsem mel dve auta, obe v poloprevodu a chytli me s kazdym autem dvakrat a jen se zeptali jestli to mam jako odhlasene, rekl jsem ze jo a tim to haslo...Kolegu chytli a mel to za 200kc...

souhlas, čerti na to nemaj žádnou páku, ani pokutu dát nemůžou
a kdo to chce mít úplně v suchu, stačí každejch 14 dní na kupní smlouvě změnit datum, jelikžo na přihlášení je ze zákona právě těch 14 dní, takže ohlídat si aby ste pokaždý jakože jezdili v tý lhůtě
nicméně taky mě už třikrát stavěli, pokaždý s jiným autem a nikdy sem ani tu smlouvu neukazoval a všechno cajk
s pojistkou zkušenost nemám ale jelikož se zelená karta váže na RZ a VINko a jméno je tam uvedený pouze toho kdo to pojistil, tak si myslím že nemají důvod se jakkoliv cukat
Kukace

#8 Příspěvek od Kukace »

Souhlasil bych,ze policajti to asi resit nebudou i kdy se jim to nebude zdat.Radsi ti daji pokutu za neco jednodusiho,ale s tou pojistovnou byc si daval pozor,pojistka se vaze i na majitele,respektive uzavira se s nekym kdo to auto vlastni a pokud ho zaroven neprovozuje,melo by to byt nahlaseny.V pojistovne sou fikani jak si najit slaby misto, aby mohly aspon zkratit plneni v pripade nehody.
klenot

#9 Příspěvek od klenot »

Před chvílí mi cajt vyhrožoval pokutou do 50k Kč. Lítám rok s feldou v polopřvd. :oops:
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od KKKuba »

vyhrožovat může, nějaký konkrétní čísla už jsou v novele, ale platí to až od příštího roku tuším...
Zdeny

#11 Příspěvek od Zdeny »

no když nato přijde,tak si to jednoduše nový majitel napíše na sebe a je to vyřešený
Odpovědět