Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P: e38 725tds
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, já to raději napíšu. Mohl jsem s tim najet tak sotva 1000km. Já to auto mam od července tohoto roku a už v tý době to mělo nějaký malý mouchy. Teď se k tomu přidaly další, bohužel některé jsou větší
Chtěl jsem to dávat postupně do kupy, ale prostě nemam práci a bůh ví kdy nějaká bude, takže to raději pošlu dál. Neni to nějaká mrdka, jede to hezky na tds, olej ani vodu by to žrát nemělo.

-
náhodou, není to tohle tdso?
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
před rokem a půl jsem ho chtěl kupovat za cca 90tis
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
před rokem a půl jsem ho chtěl kupovat za cca 90tis

Pánové já to trochu uvedu na pravou míru. Mě osobně by stačilo takových 30 abych měl aspoň na hezkou feldu. Jenže před cca půl rokem já vzal ze stavebka třičtvrtě kila, koupil 5ku, dal do ní dalších čtvrt kila a vyměnil to někdy v červenci za tohle a já prostě nemůžu po půl roce přijít domu a říct, čau tati, tak z tý stovky se mi podařila udělat sotva třetina. Takže já to udělám následovně. Auto si ještě chvíli nechám, pak si na otce vymyslim nějakej drahej kiks na tom a že to nemá cenu opravovat. Já to rozhodně kuchat nebudu, půjde to vcelku.
Nebo mi teď za to někdo dáte pade? Nedáte
No dějou se i horší věci. Tak si tady zatím můžem povídat
Nebo mi teď za to někdo dáte pade? Nedáte

No dějou se i horší věci. Tak si tady zatím můžem povídat

Tak ona ani ta 5ka nebyla bůh ví co. Už tam mam pocit, že jsem zaplatil víc než jsem musel. Navíc na pár věcí jsem přišel až časem. Když jsem si tu sedmu zkoušel, tak byla v lepšim stavu no
Ale zas pochybuju, že jsem jí tak zlikvidoval já, prostě už to má něco za sebou a teď tam přišlo moc věcí najednou.