Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M3 e46 11/2003 6MT. Nově všechny faktury za servis...
Přesné typové označení vozidla: BMW M3 e46
Druh karoserie: Kupé
Rok výroby: 11/2003 tzn. po FL
Objem válců: 3246
Výkon: 252
Druh paliva: Benzín
Barva: CarbonBlack metalic
Počet najetých kilometrů 120.XXX
Stav vozidla: Technicky je 100 %, vzhledově tak 90 %
Platnost STK: Nevím, zjistím
Cena: pro klubáky 450.000,- dohoda, pokud by měl někdo zájem bez CSL kol, můžem se domluvit, na prodej nespěchám.
Popis výbavy: Kromě PDC, el. střechy a sklapovacích zrcátek by měla být komplet. Tzn. velká NAVI, H/K, atd. K autě jsou 2 sady kol, origo 19 CSL kupované u Bychla za 120.000,- bez pneu a origo 18 na zimákách. Zabezpečení Clifford za 40tis.
Popis provedených oprav: Auto má servisku, já jsem dělal asi před 1t km. přetěsnění diffu gufero atd.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Předek je obitej od kamínků a lak není všude 100 %, CSL kola jsou oparkovaná, ale jinak v pořádku, pneu spíš na dojetí, přední sklo taky není 100 %, prasklá levá mlhovka, ale už mám objednáno. Menší kaz na NAVI a před prodejem v rámci ceny bude ještě vyměněnej olej v převodovce a motoru.
Kontakt: prosím pište SMS ozvu se zpět.
Foto: http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
!!!!Posledních 5 foto na sportovní vozy servis za poslední 3 měsíce!!!!
http://www.sportovnivozy.cz/35918-bmw-m3-e46-praha
Nové foto: http://www.sportovnivozy.cz/35918-bmw-m3-e46-praha
OT je povoleno, rád bych slyšel vaše názory na auto a cenu. Auto jsem kupoval před nedávnem po prvním majitely, který jí měnil za uplně novou M5, prodávám z důvodu že se daří lépe než jsem čekal a chci M3 e92. Nebráním se prohlídce auta kdekoliv na území Prahy, jinde po domluvě.
Druh karoserie: Kupé
Rok výroby: 11/2003 tzn. po FL
Objem válců: 3246
Výkon: 252
Druh paliva: Benzín
Barva: CarbonBlack metalic
Počet najetých kilometrů 120.XXX
Stav vozidla: Technicky je 100 %, vzhledově tak 90 %
Platnost STK: Nevím, zjistím
Cena: pro klubáky 450.000,- dohoda, pokud by měl někdo zájem bez CSL kol, můžem se domluvit, na prodej nespěchám.
Popis výbavy: Kromě PDC, el. střechy a sklapovacích zrcátek by měla být komplet. Tzn. velká NAVI, H/K, atd. K autě jsou 2 sady kol, origo 19 CSL kupované u Bychla za 120.000,- bez pneu a origo 18 na zimákách. Zabezpečení Clifford za 40tis.
Popis provedených oprav: Auto má servisku, já jsem dělal asi před 1t km. přetěsnění diffu gufero atd.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Předek je obitej od kamínků a lak není všude 100 %, CSL kola jsou oparkovaná, ale jinak v pořádku, pneu spíš na dojetí, přední sklo taky není 100 %, prasklá levá mlhovka, ale už mám objednáno. Menší kaz na NAVI a před prodejem v rámci ceny bude ještě vyměněnej olej v převodovce a motoru.
Kontakt: prosím pište SMS ozvu se zpět.
Foto: http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
!!!!Posledních 5 foto na sportovní vozy servis za poslední 3 měsíce!!!!
http://www.sportovnivozy.cz/35918-bmw-m3-e46-praha
Nové foto: http://www.sportovnivozy.cz/35918-bmw-m3-e46-praha
OT je povoleno, rád bych slyšel vaše názory na auto a cenu. Auto jsem kupoval před nedávnem po prvním majitely, který jí měnil za uplně novou M5, prodávám z důvodu že se daří lépe než jsem čekal a chci M3 e92. Nebráním se prohlídce auta kdekoliv na území Prahy, jinde po domluvě.
Nějakou dobu se podobným cvičením - najít dobrou M3 za dobrý peníze bavím. A musím uznat, že mimo ČR se dá sehnat levněji. Když si dál uvědomím, po jakých cestách to jezdí v něměcku a po jakých v Praze....
Za tyto peníze by to musela být opravdu voňavka, což podle těchto fotek opravdu vidět není, případně to musí být patrné při detailní prohlídce.
Co musím uznat, že výbava je pěkná, téměř taková, jakou já sám hledám. Spousta jich je "oholených" a to mi k tou prostě nějak nepasuje.
Sečteno podtrženo - hledám dál!
Za tyto peníze by to musela být opravdu voňavka, což podle těchto fotek opravdu vidět není, případně to musí být patrné při detailní prohlídce.
Co musím uznat, že výbava je pěkná, téměř taková, jakou já sám hledám. Spousta jich je "oholených" a to mi k tou prostě nějak nepasuje.
Sečteno podtrženo - hledám dál!

Co se auta týká, teď je na servise u Bezoušků, dnes jsem tam vezl zálohu 40.000,- nový origo kotouče, desky Ferodo 2500, kapalina motul, hadice pancíř BF Goodrich. Dále se mění čidlo teploty výfukových spalin, řadící páka, všechny oleje a filtry vč. převodovky, opravení předku od kamínků, byl jsem na to kupovat nějaké tuby u Bychla, nové mlhovky. Jinak co se diffu týče ten je dělanej před 2tkm, za 16 tisíc bez DPH (mám fakturu), přetěsnění, guffero a byli tam nějaké menší vůle, jiank dle slov Bezoušky žádné lamely nebyly vylámané a podvozek je zcela v pořádku. Co se týká fotek, tak jsem to psal už na e46klubu, když tak tam mrkněte i pro víc info. Fotky budou po servise tzn. v pondělí včetně faktur a dalších věcí. Dále mám obejdnaná přední zatmavené LED blinkry od Schmiedmann.
Jinak k ceně myslím že za M3 e46 po FL v tmavý, nelakovanou, tzn. nebouranou v manuálu ve výbavě, která je po druhym majitely a byla vždy špičkově staraná (jestli mě tady někdo bude řikat že servis odpovídá fotkám tak prosim) s dvouma sadama origo kol 19 csl a 18 je to cena adekvátní.
Dále pokud má někdo zájem můžu si od účetní vyžádat papírky za benzín, pumpováno pouze stovkou.
Jinak ještě k ceně psal jsem to i na e46 cenu zvednu o 50 % z faktury za servis a klidně mě za to ukamenujte. O ceně nejednám. Když neprodám tak neprodám
Jinak k ceně myslím že za M3 e46 po FL v tmavý, nelakovanou, tzn. nebouranou v manuálu ve výbavě, která je po druhym majitely a byla vždy špičkově staraná (jestli mě tady někdo bude řikat že servis odpovídá fotkám tak prosim) s dvouma sadama origo kol 19 csl a 18 je to cena adekvátní.
Dále pokud má někdo zájem můžu si od účetní vyžádat papírky za benzín, pumpováno pouze stovkou.
Jinak ještě k ceně psal jsem to i na e46 cenu zvednu o 50 % z faktury za servis a klidně mě za to ukamenujte. O ceně nejednám. Když neprodám tak neprodám

ARMAN píše:takle věta je masakralni
taky bych chtěl byt v teto pozicirxxxr píše:...prodávám z důvodu že se daří lépe než jsem čekal a chci M3 e92...
jo a m3 věřim že je v top stavu dle popisu + ten manual
Za tu větu se omlouvám, koupil jsem tuhle a neni to tak dávno, chtěl jsem si jí nechat a vysypat se do ní, Brzdy StopTech, komplet podvozek vč. zesílení, venek komplet CSL, komplet výfuk a hlavně kompresor ESS. Ale když jsem se nad tím zamyslel, tak všechny tyhle díly stojej na e92 a e46 uplně stejně a rozdíl v ceně samotných aut není zas tak velký, tzn. svůj plán chci stejně uskutečnit, ale na jiném autě. Navíc mě trochu pořád víc a víc přijde že na takovýhle tunění je e92 lepší, je jich vyrobených mnohem víc a výkonovej potenciál je tam vyšší. Navíc z mojí zkušenosti má e46 v sérii vyváženější a delikátnější podvozek a je větší škoda do něj hrabat.