Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 523i Touring - prodano
-
- Don
MMontenegro píše:to jako fakt? Krasny auto, a ty kola
jj... jine fotky nemam a ted aktualne fotit v tomhle pocasi je hnus. Kola jsou puvodni

Mr_Iceman píše:Ahoj, neparkuješ náhodou v Brandýse nad Labem u panský zahrady??
presne tam obcas stojim

//edit: Ale neni to ta E39 2,5TDS... ta to rozhodne neni.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
- Don
jediny problem je, ze auto ma nadhernou barvu, ale az tak nadhernou, ze mi to par dni po umyti, rozlesteni a navoskovani ojel nekdo klicema. takze auto uz ze zasady nemyju. je sice spinave, ale nikoho nesvadi.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
- Don
a druha bezva vec byla, kdyz nekteri kolegove v praci zjistili co jsem poridil. "To zere co?"..."A ty ceny ND co?"..."Vsechno drahy, ze jo... pockej az se ti na tom neco vy*ere"
nekteri se mnou dokonce prestali mluvit... vsichni chytry jak radio, presne vi co to ma a co nema, ale vsichni jezdi filckou, fobii apod.
musim rict, ze to bylo docela firemni peklo
pak se par kluku svezlo... "Pekne ti to hraje"..."A to ticho"..."Peknej interier, jak ze je to stary?"
jeden kolega ma stejne starou 406... neveril, ze mam stejne stare auto
nekteri se mnou dokonce prestali mluvit... vsichni chytry jak radio, presne vi co to ma a co nema, ale vsichni jezdi filckou, fobii apod.
musim rict, ze to bylo docela firemni peklo

pak se par kluku svezlo... "Pekne ti to hraje"..."A to ticho"..."Peknej interier, jak ze je to stary?"
jeden kolega ma stejne starou 406... neveril, ze mam stejne stare auto

přesně lidi se v tom hovno vyznaj ale strašně chytří... to ti žere jak prase co to neuživíš a ty náhradní díly až se ti něco posere tak se nedoplatíš... sou to šulinci kteří jen závidí... a když někomu řekneš že mi díly na auto stojí stejně jak na nějakou hnusnou fabii tak řeknou to nemůže být pravda atd... takovým lidem se jen vysmát jinak pěkný autko 

Tak jen pro představu, já měl předtím Mondeo TDCi, za 30 kkm jsem do toho vysypal 50 k. Jo žralo to 5,5 litru, s BMW jezdím za deset, ale leju do toho jen olej a benzín, protože to auto prostě nic nechce. Pocit z jízdy je nesmysl srovnávat, i když Mondeo mělo najeto 190 kkm a báwo 335 kkm
A pak na firmě samozřejmě, panáček co má na to jezdit báwem. Kolega má koktu TDI, sype do toho jak blbej.. Šéf Audi Allroad 2008 TDI, auto stojí věčně v servisu. Jenom "stařičkej volítanej" jezdí jako drak
sorry za tu hromadu OT, ale máš to aspoň nahoře..