Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P: e38 725tds
P3RF3KT píše:Co nechápeš? Si počti tady a možná budeš chápat více http://www.autohificlub.cz/forum/13/167 ... 13-vs-16/0 a začni až někde od spoda číst od 25.11.2012, 20:38 | party_boy
hmm, tak včera jsem neměl čast to pročítat, těšil jsem se na dnešek, že se trošku pobavím, a dnes už je téma v řiti...dá se to nějak odblokovat?
tak ono kdyby někdo doma měl třeba dobrý motor 2,5tds , tak by se z toho auta dal ještě vykřesat život
ale to by borec musel narazit na někoho kdo by to od něj třeba rád koupil podle mě i za 20tis...
ale pro někoho kdo to chce rozprodat a vydělat pár tisíc na dílech, tak je ta desítka tak nějak akorát, větší cenu to asi moc nemá

ale pro někoho kdo to chce rozprodat a vydělat pár tisíc na dílech, tak je ta desítka tak nějak akorát, větší cenu to asi moc nemá
no právě ta jeho sedma už byl docela vrak a jeho vlastni hloupostí proměňoval až doproměňoval k vraku co zadřel
chtěl místo toho koupit felicii, dostal i nějaké nabídky dokonce i od perfekta, že to s ním za feldu vymění ale pořád se party boyovi nechtělo až to skončilo jak to skončilo. Party boy si teď chrochtá že ho fotřík nezabije ale nechá jej u nich doma, takže má o bydlení postaráno o papání taky tak si žije dále spokojený život. A když bude chtít tak si pučí od papínka lexe, pustí negry na plné koule a může lítat městem 

-