Videl som inzerat ericv8 a ty si ho len celi skopiroval... rad by som chcel pocut alebo vidiet tvoje skusenosti z autom nie ake mal ericv8... alebo je to nebodaj presne v takom stave ako ho predaval ericv8???
ano presne v takovem stavu je ja jsem menil jen par drobnosti co se tyce ramen,silentbloku a provoznich veci.Jinak jsem na aute zatim nemel duvod neco menit
Freddy píše:ano presne v takovem stavu je ja jsem menil jen par drobnosti co se tyce ramen,silentbloku a provoznich veci.Jinak jsem na aute zatim nemel duvod neco menit
oki teda.. to auto my stale vrta v hlave skoda tej nasej registracnej dane....na sk inak by som ho hned bral.... auto a cena je super...
S autem sem měl tu čest hodněkrát se setkat, poslechnout si ten neskutečnej zvuk, ze kterýho se každýmu naježí chlupy.... pánové je to peklo stroj. Za ty peníze co ho majitel prodává opravdu stojí! Na rozebrání je ho sakra škoda!
Nee spotreba je ted vetsi o neco.Jinak vyfuk bych mohl sehnat take original,kamos ma jeden v garazi.Foto nemam.o vikendu bych si pujcil fotak a nafotim.ted pres tyden nestiham.delam do vecera
Krásné auto - hnusné budíky - sorry ale nemohl jsem si to odpustit , připomínají mi moji škodu 120 před deseti lety .
At se rychle prodá , hodně štěstí!
c4mel píše:no tak když už chceš něco splácet tak si vem půlčku tam taky splácíš
lenze ked si vemu pozicku tak zoberiem 120 000k dajme tomu a zaplatim 180 000k teda aspon unas na slovensku...a uz som sa pytat bol a neschvalili my to... takze tak...
Prodat auto takovýhlemu vocasovi na splátky je nejlepší investice. Bo brzo nebude mít na splátky, chvilku si počkáš, naskáčou úroky a zastavíš mu kompletně celej majetek a bude ti splácet do 50let