Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw 328i

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
zmk

#1 Příspěvek od zmk »

sten84

#2 Příspěvek od sten84 »

hmm neznám ale za ty prachy stojí zato se podívat
klimis

#3 Příspěvek od klimis »

No 2500ot. na volnoběh asi neni to pravý ořechový :D
zmk

#4 Příspěvek od zmk »

klimis píše:No 2500ot. na volnoběh asi neni to pravý ořechový :D

prave to me zarazi proc to tolik toci aji na te fotce kde je videt ze tam nikdo nesedi,jinak jestl je ok,za 80 000kc neni co resit
Sweden

#5 Příspěvek od Sweden »

česká povaha je neponaučitelná :roll: :roll: všichni koukal jenom na cenu a stav auta je nezajímá,hlavně že je to levný,celkem by mně zajímalo co od takovýho auta za osmdesát tyček očekáváš.
Na ty Km co tam píšou rovnou zapomeň,nárazník nemá mlhy,volnoběh jak na raketě,introš ošmrdlanej a dojebanej že bych tomuhle kousku tipoval navíc tak dalších 214tis.km.Jediný co uznávám je to že jsem byl taky mladej a blbej a stačilo mi opravdu málo a koupil jsem kdejakej vrak a pak do něj sypal veškeré peníze,dost z nás si tím prošlo.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
zmk

#6 Příspěvek od zmk »

Sweden píše:česká povaha je neponaučitelná :roll: :roll: všichni koukal jenom na cenu a stav auta je nezajímá,hlavně že je to levný,celkem by mně zajímalo co od takovýho auta za osmdesát tyček očekáváš.

pokud mu neni nic tragickyho mechanicky,tak vzhledove je pro me ok, a pokud udelas zakladni servis (jen tak pro jistotu),tak mas za + - 1000000kc
supr karu :twisted:
Sweden

#7 Příspěvek od Sweden »

ano přesně jak jsi to napsal,za MEGA :!:
rooc

#8 Příspěvek od rooc »

že jsem byl taky mladej a blbej a stačilo mi opravdu málo a koupil jsem kdejakej vrak a pak do něj sypal veškeré peníze,dost z nás si tím prošlo.[/quote]

ááááámen :palec: :palec: :palec: :palec:
zmk

#9 Příspěvek od zmk »

Sweden píše:ano přesně jak jsi to napsal,za MEGA :!:

:D v pohode ja se nechci hadat,najedu 10000km za rok z toho tretina je dovolena,zbytek cesta do prace a sem tam po CR,vozim zenu a dite,ridicak mam 15let a mel sem e36 328i ato bylo ok. a od tohoto sem si sliboval ze kdyz do toho 20 dam za spotrebni veci,tak budu mit misto Hondy accord,auto u kteryho si budu moc rano v sobotu rict,pudu si trochu zablbnout a stmhle by me to bavilo a pritom bych se nemusel az tak moct bat,ze me to nekdo na ulici pri parkovani odre. Peace
:D
Sweden

#10 Příspěvek od Sweden »

koukni a uvidíš sám,pokud počítáš s počáteční investicí kolem 20-30tis. tak by to třeba mohlo nějak k tvým účelům dobře posloužit.Kdyby to aspoň bylo od jiného bazaristy než je ESA a tomu podobní zmrdi viz.AAA a další tak bych se toho ani nebál,ale myslím že v těchle mega bazarech končej ty nejhorší kousky kterých se někdo nemůže zbavit protože to jsou to prostě rujny,ale možná se pletu,to co jsem tady chtěl vystihnout je to že už bych si nikdy nekoupil auto celkem nesmyslně pod cenou a doufal pouze v to že jsem měl zrovna já to štěstí a koupil skvělý auto za skvělý prachy,myslím že tomu ani ty nevěříš.Hawk :wink:
Sweden

#11 Příspěvek od Sweden »

jo nechá se sehnat ale prodávající se zajisté přestěhoval minimálně do Anglie a chce poslat tučnou zálohu :D
zmk

#12 Příspěvek od zmk »

_milan_ píše:tak nekdy se da sehnat aj toto za 50 tisic 328i predelana na fl... ;) :D

:wink: je pekna ale asi to neni na ceskych znackach a s stk,jinak samozdrejme to je taky moznost. Ale je to 50 + zbytek atd.
zmk

#13 Příspěvek od zmk »

Sweden píše:koukni a uvidíš sám,pokud počítáš s počáteční investicí kolem 20-30tis. tak by to třeba mohlo nějak k tvým účelům dobře posloužit.Kdyby to aspoň bylo od jiného bazaristy než je ESA a tomu podobní zmrdi viz.AAA a další tak bych se toho ani nebál,ale myslím že v těchle mega bazarech končej ty nejhorší kousky kterých se někdo nemůže zbavit protože to jsou to prostě rujny,ale možná se pletu,to co jsem tady chtěl vystihnout je to že už bych si nikdy nekoupil auto celkem nesmyslně pod cenou a doufal pouze v to že jsem měl zrovna já to štěstí a koupil skvělý auto za skvělý prachy,myslím že tomu ani ty nevěříš.Hawk :wink:

souhlas prave proto sem psal jesi to nekdo z clenu nedal pryc protoze je ko,uz ten otackomer me zarazil,kosmetika viz volant vojetej na kov a jina saltra,tlacitka atd,plus realny km me moc neberou,kouknu projedu vyzkousim a poku neni urvana zadni naprava,tak motor to auto stejne prezije
_milan_

#14 Příspěvek od _milan_ »

Zajimavy to auto sem bral v liberci v lete ...na netu vyselo pul roku tak sem ho psvobodil a vzal na moravu...mesic sem pojezdil a poslal dal... Ja vim nepochopitelny take auto za pul sta...
zmk

#15 Příspěvek od zmk »

_milan_ píše:Zajimavy to auto sem bral v liberci v lete ...na netu vyselo pul roku tak sem ho psvobodil a vzal na moravu...mesic sem pojezdil a poslal dal... Ja vim nepochopitelny take auto za pul sta...

co tomu je nevis ?
_milan_

#16 Příspěvek od _milan_ »

Bavil sem se o tom stribrnym...jak sem vlozil foto... To ze sem mel doma...to z tech auto esa neznam.ale mrtka od pohledu....
zmk

#17 Příspěvek od zmk »

_milan_ píše:Bavil sem se o tom stribrnym...jak sem vlozil foto... To ze sem mel doma...to z tech auto esa neznam.ale mrtka od pohledu....

:D
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od upirveliky »

_milan_ píše:Zajimavy to auto sem bral v liberci v lete ...na netu vyselo pul roku tak sem ho psvobodil a vzal na moravu...mesic sem pojezdil a poslal dal... Ja vim nepochopitelny take auto za pul sta...

to auto není za půl sta, ale za 80. za půl sta ti ho dají, když se jim upíšeš k čertovskému úvěru, který budeš platit 7 let a za auto dáš ve finále 150 000 :lol:
_milan_

#19 Příspěvek od _milan_ »

dobry prosimte sme se bavily o tomto střibrnym aute,.že sem ho oupil za pul sta v čr....
Přílohy
rrr.jpg
rrr.jpg (180.27 KiB) Zobrazeno 1609 x
bavorak

#20 Příspěvek od bavorak »

Být tebou ,tak se podívám na auto někam ven.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine
Odpovědět