Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw 328i
česká povaha je neponaučitelná
všichni koukal jenom na cenu a stav auta je nezajímá,hlavně že je to levný,celkem by mně zajímalo co od takovýho auta za osmdesát tyček očekáváš.
Na ty Km co tam píšou rovnou zapomeň,nárazník nemá mlhy,volnoběh jak na raketě,introš ošmrdlanej a dojebanej že bych tomuhle kousku tipoval navíc tak dalších 214tis.km.Jediný co uznávám je to že jsem byl taky mladej a blbej a stačilo mi opravdu málo a koupil jsem kdejakej vrak a pak do něj sypal veškeré peníze,dost z nás si tím prošlo.

Na ty Km co tam píšou rovnou zapomeň,nárazník nemá mlhy,volnoběh jak na raketě,introš ošmrdlanej a dojebanej že bych tomuhle kousku tipoval navíc tak dalších 214tis.km.Jediný co uznávám je to že jsem byl taky mladej a blbej a stačilo mi opravdu málo a koupil jsem kdejakej vrak a pak do něj sypal veškeré peníze,dost z nás si tím prošlo.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden píše:česká povaha je neponaučitelná![]()
všichni koukal jenom na cenu a stav auta je nezajímá,hlavně že je to levný,celkem by mně zajímalo co od takovýho auta za osmdesát tyček očekáváš.
pokud mu neni nic tragickyho mechanicky,tak vzhledove je pro me ok, a pokud udelas zakladni servis (jen tak pro jistotu),tak mas za + - 1000000kc
supr karu

Sweden píše:ano přesně jak jsi to napsal,za MEGA

koukni a uvidíš sám,pokud počítáš s počáteční investicí kolem 20-30tis. tak by to třeba mohlo nějak k tvým účelům dobře posloužit.Kdyby to aspoň bylo od jiného bazaristy než je ESA a tomu podobní zmrdi viz.AAA a další tak bych se toho ani nebál,ale myslím že v těchle mega bazarech končej ty nejhorší kousky kterých se někdo nemůže zbavit protože to jsou to prostě rujny,ale možná se pletu,to co jsem tady chtěl vystihnout je to že už bych si nikdy nekoupil auto celkem nesmyslně pod cenou a doufal pouze v to že jsem měl zrovna já to štěstí a koupil skvělý auto za skvělý prachy,myslím že tomu ani ty nevěříš.Hawk 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden píše:koukni a uvidíš sám,pokud počítáš s počáteční investicí kolem 20-30tis. tak by to třeba mohlo nějak k tvým účelům dobře posloužit.Kdyby to aspoň bylo od jiného bazaristy než je ESA a tomu podobní zmrdi viz.AAA a další tak bych se toho ani nebál,ale myslím že v těchle mega bazarech končej ty nejhorší kousky kterých se někdo nemůže zbavit protože to jsou to prostě rujny,ale možná se pletu,to co jsem tady chtěl vystihnout je to že už bych si nikdy nekoupil auto celkem nesmyslně pod cenou a doufal pouze v to že jsem měl zrovna já to štěstí a koupil skvělý auto za skvělý prachy,myslím že tomu ani ty nevěříš.Hawk
souhlas prave proto sem psal jesi to nekdo z clenu nedal pryc protoze je ko,uz ten otackomer me zarazil,kosmetika viz volant vojetej na kov a jina saltra,tlacitka atd,plus realny km me moc neberou,kouknu projedu vyzkousim a poku neni urvana zadni naprava,tak motor to auto stejne prezije
-
- Kontaktovat uživatele:
_milan_ píše:Zajimavy to auto sem bral v liberci v lete ...na netu vyselo pul roku tak sem ho psvobodil a vzal na moravu...mesic sem pojezdil a poslal dal... Ja vim nepochopitelny take auto za pul sta...
to auto není za půl sta, ale za 80. za půl sta ti ho dají, když se jim upíšeš k čertovskému úvěru, který budeš platit 7 let a za auto dáš ve finále 150 000