BMW E46 330d M-paket 2, touring
Rok výroby: 04/2003, první přihlášení 6.5.2003
Motorizace: M57N 3.0d 150kw/204ps
Počet km: 185000
Barva . černá metalíza
Stk: do 12/2014
Cena: 179000 Kč
Tel: 721072992
Počet majitelů: auto mám po 1.majiteli z Německa ročník 1952(doložím kopií německého průkazu), já jsem 1.majitel v ČR
Výbava: M Sportpaket 2, M aerodynamický paket 2, xenonové světlomety, ostřikovače světel, dešťový senzor, protisluneční pruh na čelním skle, vyhřívané zrcátka, mlhové světla, bílé blinkry, hagusy, parkovací asistent, sportovní podvozek, šibr, 6xairbag, komplet M-černá stropnice se šibrem, M-volant s multifunkcí, M-řadící páka, M-prahové nášlapy, vnitřní lišty+dekor volantu carbon, sportovní sedačky alcantara, loketní opěrka, DSC, automatická klimatizace, Harman-kardon audio systém, rádio BMW business CD, palubní počítač, 4x elektrické okno. 17'' M-kola styling 68 se zimními pneu.
poslední servis v BMW zhruba při 120000km, možno ověřit přímo v BMW
měřeny spodky trysek, všechny do +- 0,25. Chytá na drb (za studena i za tepla)
Úpravy/opravy:
- zaslepeny vířivé klapky
- fólie na sklech s atestem
- fólie na přední, boční blinkry a zadní světla.(pokud by se nelíbilo jde lehce sundat)
- přešitý : volant(boky perforované,vrch-spodek hladký), řadící páka+manžeta+nový nerezový kroužek(perforované), ruční brzda+manžeta(perforované), vše v trikoloře, potažený dekor volantu do carbonu
- nová sklíčka zrcátek
- nové přední brzdy
- vyměněny 2 trysky (originál BOSCH), přepady prpouštěly trochu víc paliva, než by měly, mám to rád vše ve 100% stavu.
- po dovozu vyměněn: Olej(valvoline 5w30), olejový, vzduchový, palivový filtr vše značky BOSCH. doložím fakturou
- v prosinci proběhla geometrie na 17 kola / dodám protokol
- nově geometrie na 18 kola / přezuta foto dodám / dodám protokol
- byl jsem na testu tlumičů, vše ok / dodám graf
- seštelovaná, pročištěná ruční brzda
Stav vozidla velmi dobrý.
Důvod prodeje: chci coupe
Při osobním jednání sleva.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.