Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 74Oi e 38 !!! BÍLÁ PERLEŤ !!!
BMW e38 740i
sedan
Rok výroby: 1998
Objem válců: 4398cm
Výkon: 210kW
Druh paliva: benzin
Barva: bílá perleť
Počet najetých kilometrů: 180 tkm
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 2015
Cena: 78 000
Popis výbavy: plná výbava včetně velké navi, DSP, dvojitá okna, vnitřek anatomické sportsitze s veškerým nastavením, palubka obšitá kůží, dřevo vykládané dřevem yacht wood, lišty bmw idnividual, posvícené kliky uvnitř i zvenčí, M volant, cerny strop, elektrický zámek kufru zkratka vse co za to stojí, zbytek na dotaz nevím vše z hlavy.
Popis provedených oprav: komplet nový M podvozek a brzdy, vpředu vrtané kotouče, nový velmi kvalitní celolak - bílá perleť. Velmi spolehlivé a pohodlné auto.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: vzadu vandaly ulomený kus nárazníku, auto nyní parkuji venku na ulici a nedělá mu to dobře. to je také důvod k prodeji. pár oprav jsem udělal, nyní už na to nemám nervy. Auto je jinak velmi spolehlivé a bez vad, chtěl jsem si ho nechat na stálo.
Prodej tohoto vozu je pro mě těžký, proto prosím žádné ironické komentáře. děkuji
Kontakt: Matyáš Habanec 776 444 477
matyas.habanec@centrum.cz
Foto:
sedan
Rok výroby: 1998
Objem válců: 4398cm
Výkon: 210kW
Druh paliva: benzin
Barva: bílá perleť
Počet najetých kilometrů: 180 tkm
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 2015
Cena: 78 000
Popis výbavy: plná výbava včetně velké navi, DSP, dvojitá okna, vnitřek anatomické sportsitze s veškerým nastavením, palubka obšitá kůží, dřevo vykládané dřevem yacht wood, lišty bmw idnividual, posvícené kliky uvnitř i zvenčí, M volant, cerny strop, elektrický zámek kufru zkratka vse co za to stojí, zbytek na dotaz nevím vše z hlavy.
Popis provedených oprav: komplet nový M podvozek a brzdy, vpředu vrtané kotouče, nový velmi kvalitní celolak - bílá perleť. Velmi spolehlivé a pohodlné auto.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: vzadu vandaly ulomený kus nárazníku, auto nyní parkuji venku na ulici a nedělá mu to dobře. to je také důvod k prodeji. pár oprav jsem udělal, nyní už na to nemám nervy. Auto je jinak velmi spolehlivé a bez vad, chtěl jsem si ho nechat na stálo.
Prodej tohoto vozu je pro mě těžký, proto prosím žádné ironické komentáře. děkuji
Kontakt: Matyáš Habanec 776 444 477
matyas.habanec@centrum.cz
Foto:
- Přílohy
-
- DSC_0482.JPG (68.65 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0480.JPG (71.1 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0470.JPG (52.01 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0467.JPG (100.44 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0465.JPG (80.87 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0463.JPG (82.64 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0461.JPG (124.19 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0455.JPG (56.4 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0454.JPG (68.85 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
- DSC_0452.JPG (87.02 KiB) Zobrazeno 3482 x
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ještě tam píše "prosím žádné ironické komentáře":D Bože lidi já nevím co s váma:D
Chápu, námitku na ten FL to je dost podstatné, tak si počkejme co napíše majitel a nepište sem jak je to dobrý na náhradní díly...
BTW: Auto může být ve fakt super stavu, tak nevím kde berete tu jistotu že to je dobré akorát tak na ND. Nehledně na to, že je plno lidí, kterým se prostě FL líbí, tak si ho dodělají jen z hecu..
Chápu, námitku na ten FL to je dost podstatné, tak si počkejme co napíše majitel a nepište sem jak je to dobrý na náhradní díly...

BTW: Auto může být ve fakt super stavu, tak nevím kde berete tu jistotu že to je dobré akorát tak na ND. Nehledně na to, že je plno lidí, kterým se prostě FL líbí, tak si ho dodělají jen z hecu..
Já netvrdím, že to je špatný auto, ale rok 98 byl dávno FL, tak jakto, že má před FL interiér? A kdo tvrdí, že má jeho sedma plnou výbavu buď záměrně kecá, nebo je úplně v lese a má na čele jitrnici, pro mě tak jako tak důvod, abych si dával bacha.
A vůbec - celkem mě sere to okřikování, že tu někdo někomu kecá do inzerátu. Beru, že nikdo nemá nikomu kecat do ceny, jakou si určí, ale poukázat na evidentní nesmysly je myslím na klubový stránce víc než na místě. Od lovení ryb jsou jiný servery.
A vůbec - celkem mě sere to okřikování, že tu někdo někomu kecá do inzerátu. Beru, že nikdo nemá nikomu kecat do ceny, jakou si určí, ale poukázat na evidentní nesmysly je myslím na klubový stránce víc než na místě. Od lovení ryb jsou jiný servery.
Tak ste pičové nebo nevim co tu řešíte
Dyť to nemá ani exterier fl. To ste slepý? Jediný co tam je fl jsou přední světla. Koukněte se na prahy
a interier je jasnej ne? Tohle si prostě někdo poskládal dle svého gusta. Ledviny jsou tam ze 750i fl. Ve směs to má uplně stejný jako sem si to postavil já. Taky sem si předek předělal na fl
a taky mám rok 4/98 a auto je před fl. Cena dobrá, jen to vlaječkový dřevo dělá její třetinu. Výbava sice není plná ale je větší než má 80% zdejších členů co e38 vlastní. Jinak ten facelift nemusí bejt z důvodů nehody, ale prostě jen tak že se to někomu jako mě líbí tak si to předělal. Z těhlech důvodů sem si udělal rozsáhlou fotodokumentaci přestavby abych předešel podobnejm spekulacím.