Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SMAZAT - Prodáno
Přesné typové označení vozidla:BMW 318is
Druh karoserie: coupe
Rok výroby:1994
Objem válců:1800ccm
Výkon:140ps
Druh paliva:NA 95
Barva:Imola rot
Počet najetých kilometrů: 290 xxx
Stav vozidla:Výborny
Platnost STK:2015
Cena:60000
Popis výbavy:Komplet M-paket, šíbr, centrál na dálku, usb připojení, třmeny v barvě, kliky v barvě, tmavé světla, laděný výfuk supersprint s homologací, parkovací čidla, lišty v černém laku. Cena platí na origo plechách bmw... Kdo by měl zájem s M-alu až po případné cenové domluvě... Auto je absolutně bez koroze v moc hezkém stavu. Auto prodávám z důvodu že chci zpátky 6 válec. Eko zaplaceno.
Popis provedených oprav:Nový olej včetně všech filtrů, nová chladící kapalina, nové svíčky
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:Nejde šíbr jinak perfektní...
Kontakt: 777191903
Foto: http://auto.bazos.cz/inzerat/25078423/P ... la-rot.php
Druh karoserie: coupe
Rok výroby:1994
Objem válců:1800ccm
Výkon:140ps
Druh paliva:NA 95
Barva:Imola rot
Počet najetých kilometrů: 290 xxx
Stav vozidla:Výborny
Platnost STK:2015
Cena:60000
Popis výbavy:Komplet M-paket, šíbr, centrál na dálku, usb připojení, třmeny v barvě, kliky v barvě, tmavé světla, laděný výfuk supersprint s homologací, parkovací čidla, lišty v černém laku. Cena platí na origo plechách bmw... Kdo by měl zájem s M-alu až po případné cenové domluvě... Auto je absolutně bez koroze v moc hezkém stavu. Auto prodávám z důvodu že chci zpátky 6 válec. Eko zaplaceno.
Popis provedených oprav:Nový olej včetně všech filtrů, nová chladící kapalina, nové svíčky
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:Nejde šíbr jinak perfektní...
Kontakt: 777191903
Foto: http://auto.bazos.cz/inzerat/25078423/P ... la-rot.php
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Tak chlapi ani nevite proc ta cena byla takova... takze ted je moje proste 60000, motor chcipal a nedrzel otacky jednu chvili bezel na 3 pak na 4 valce ten borec co mi to prodaval byl ztoho vylekanej ale vzal sem to na diagnozu vymenil sem snimac otacek a svicky a motor slape jak ma. A kdyz vidim v jakym stavu to je tak za 35000 bych to nikdy neprodal. Navic pokud to za ty prachy prodam nebo ne je jenom muj problem a nepochybuju otom ze az nekdo prijede tak bude koukat... 

nechápu, co je špatnýho na tom, koupit něco za 35, dát toho nějakou práci, snahu, čas a něco co umím a chtít za to 60.
mě to přijde naprosto v pořádku. a kdybych něco takovýho sháněl, tak tomu borcovi za to těch 60 klidně dám.
běžte si všichni koupit vypelichanej pekáč a pak se s tím půl roku trapte, a stejně z toho neuděláte třeba ani tak hezkou káru, jako je tahle...
palec nahoru !
mě to přijde naprosto v pořádku. a kdybych něco takovýho sháněl, tak tomu borcovi za to těch 60 klidně dám.
běžte si všichni koupit vypelichanej pekáč a pak se s tím půl roku trapte, a stejně z toho neuděláte třeba ani tak hezkou káru, jako je tahle...
palec nahoru !
Pro rejpaly... Kluk od kteryho sem to koupil mi to prodal stim ze motor asi neni ok proto to daval za tak malo... zato ze to clovek neumi vzit na diagnozu aby zjistil co stim je za to ja nemuzu... sel sem do toho stim ze budu muset udelat mozna i motor... nikdo si neprihazuje 25 klacku za to ze sem delal olej svicky a cidlo... ale zato ze to auto ted maka jak ma... nebavi me tu resit hovadiny... stejne je tu par lidi ktery se vylozene nudi a musi zakonite do nekoho rejpat... ale stemadle lidma nemam cas ani naladu neco resit... nebo jim neco vysvetlovat... tak se nezlobte... jinak diky za nazory normalnich klubaku ktery to vidi jako ja... 

-