Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E36 M3
-
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
kilometry sedi, mam papir z nemecke TUV a oni maj v tehle vecich vice poradek nez tady v replice. Hadat se ale nebudu. Interier mluvi sam za sebe
E46 nikdy nebude takovej kult jako E36 v M ne? Opravte me. 36 na cenach rostou 46 padaj,divny.... Bylo to smg a v nemecku v bmw predelano na manual, kterej slape jak po masle
A urejpany vokurky ktery tomu evidentne hovno rozumeji tahnete jinam.

Měl jsem tu čest
auto pěkné , motor jde pěkně, svor svoří , nikde nic neklepe, interier super, moc se mi nelíbily reakce převodovky /možná jen o zvyku/ - bohužel ta přestavba ze SMG je pro mě zprznění originál stavu / budíky bez teploty oleje/ a taky s těma km by to mohlo být v originál laku a ne lakované / třeba po nějakym vandalovi/
auto pěkné , motor jde pěkně, svor svoří , nikde nic neklepe, interier super, moc se mi nelíbily reakce převodovky /možná jen o zvyku/ - bohužel ta přestavba ze SMG je pro mě zprznění originál stavu / budíky bez teploty oleje/ a taky s těma km by to mohlo být v originál laku a ne lakované / třeba po nějakym vandalovi/
-
Danny píše:Měl jsem tu čest
To jsi tady asi ani neměl psát

Ono je to vlastně jedno, přes tuhle inzerci se toho prodá minimum

zprzneni original stavu... holt nekdo vyjebal smg a chtel manual, tedy to nechal udelat v bmw v nemecku, odkud vuz pochazi, a ze tam nechal puvodni pristrojovku?? otazka 130e. pokud neni prevodovka z mazdy a budiky z seatu tak v tom problem nevidim. Radi velmi pekne. Ja osobne jezdim s citem a nehazim tam kvalty jako prase! To i novy vuz neni nekomu pak po chuti. Kazdopadne v nedeli se vracim z5 do D a auto pujde do garaze. Ten prodej je tady spis jen tak z hecu a spis bych byl smutny kdyz by nekdo prijel s trema hadrama a chtel si ji vzit
ale do nedele na prodej je, pak smolik 

-
- Kontaktovat uživatele:
roan67 píše:tak ze cim vic prispevku tim vetsi king jo ? tak to jsou mi meritka teda , to jo no ...
Pardon, ale já musel.
Hele Ty "Jardo" pokud nechceš ctít pravidla fóra a k tomu jsi natolik neinteligetní, že napíšeš to co jsi napsal. Tak to v klidu zabal zde na fóru a běž kafrat třeba do pííííp.
Prodejce si může chtít kolik chce, tyhle auta jsou víceméně klenoty.
Pěkná kára... přeju brzký prodej.

Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"