Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e91 330i prvni majitel
Přesné typové označení vozidla: BMW e91 330iT
Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 2006,do provozu 10/2007
Objem válců: 2998
Výkon: 190 kw
Druh paliva: benzin
Barva: montegoblau
Počet najetých kilometrů : 138250
Stav vozidla: vyborny
Platnost STK: 10/2013,klidne pred prodejem prodlouzim
Cena: 369 000 kc,mozny odecet DPH
Popis výbavy: je mi jasny,ze se tady do me kazdy hned pusti,taky se tomu obcas u nekterych inzeratu smeju,ale toto auto ma opravdu temer plnou vybavu,napisu spis jen to,co to nema : mpaket,tv tuner,panoramatickou strechu,cerny strop,jinak myslim,ze to ma vse z toho roku,vcetne nezavisleho topeni,aktivniho rizeni,bezklicoveho vstupu atd... Urcite se tu najde nekdo,kdo zajiste jeste neco chybejiciho objevi.Krome toho jsem vyhodil dreveny dekor v interieru a misto nej dal nepriplatkovy,ale pro me hezci hlinik a misto changeru je ipod modul,na oknech jsou folie.
Popis provedených oprav: meneny levy predni blatnik,tukl do me soused v praci,plus k tomu strikane dvere,pravy predni blatnik jen opravovany v Renovecars a strikany,meneny levy adaptivni bixenon,puvodni odesel do vecnych lovist,jinak pravidelny servis,vse zapsane v servisni knizce.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:kosmeticke vady na laku,ulomeny kryt na ostrikovac svetla.
Kontakt: 777 253711, jerry@redfrog.cz
VIN : WBAVS31030AH33556
Duvod prodeje je velmi prosty,auto je typovano jako ctyrmistne kvuli odpoctu DPH a jelikoz nas je pet,tak ho nemuzu pouzivat jako rodinne auto,takze si sam pro sebe chci koupit kupe...
Kazdopadne se jedna o nadstandartne vybavene auto,jake se tezko shani i za hranicema,ale samozrejme cena mnohe odradi. Ale chapu,ze tady v Cesku vetsina lidi shani vylitanou holotu za co nejmin,no...
Fotky dodam brzo,zatim jen stare odsud z klubovych aut,vcetne dalsich informaci:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Mozna by ACcko nasel jeste nejake fotky,nebo GD?
Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 2006,do provozu 10/2007
Objem válců: 2998
Výkon: 190 kw
Druh paliva: benzin
Barva: montegoblau
Počet najetých kilometrů : 138250
Stav vozidla: vyborny
Platnost STK: 10/2013,klidne pred prodejem prodlouzim
Cena: 369 000 kc,mozny odecet DPH
Popis výbavy: je mi jasny,ze se tady do me kazdy hned pusti,taky se tomu obcas u nekterych inzeratu smeju,ale toto auto ma opravdu temer plnou vybavu,napisu spis jen to,co to nema : mpaket,tv tuner,panoramatickou strechu,cerny strop,jinak myslim,ze to ma vse z toho roku,vcetne nezavisleho topeni,aktivniho rizeni,bezklicoveho vstupu atd... Urcite se tu najde nekdo,kdo zajiste jeste neco chybejiciho objevi.Krome toho jsem vyhodil dreveny dekor v interieru a misto nej dal nepriplatkovy,ale pro me hezci hlinik a misto changeru je ipod modul,na oknech jsou folie.
Popis provedených oprav: meneny levy predni blatnik,tukl do me soused v praci,plus k tomu strikane dvere,pravy predni blatnik jen opravovany v Renovecars a strikany,meneny levy adaptivni bixenon,puvodni odesel do vecnych lovist,jinak pravidelny servis,vse zapsane v servisni knizce.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:kosmeticke vady na laku,ulomeny kryt na ostrikovac svetla.
Kontakt: 777 253711, jerry@redfrog.cz
VIN : WBAVS31030AH33556
Duvod prodeje je velmi prosty,auto je typovano jako ctyrmistne kvuli odpoctu DPH a jelikoz nas je pet,tak ho nemuzu pouzivat jako rodinne auto,takze si sam pro sebe chci koupit kupe...
Kazdopadne se jedna o nadstandartne vybavene auto,jake se tezko shani i za hranicema,ale samozrejme cena mnohe odradi. Ale chapu,ze tady v Cesku vetsina lidi shani vylitanou holotu za co nejmin,no...
Fotky dodam brzo,zatim jen stare odsud z klubovych aut,vcetne dalsich informaci:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Mozna by ACcko nasel jeste nejake fotky,nebo GD?
Ahoj, pokud shanis kupe, co takto vymena za moje...
http://www.sportovnivozy.cz/43035-porsc ... n-27-praha
auto je v super stavu, jete pouze v lete, znam celu jeho historii (koupeno od kamarada)....auto je bez investic...nove brzdy, vymeny naplni, na jare nove pneu...100% stav
kdysi jsem mel take 330i e90, BMW jsem mel nekolik a stale jsem verny e46ce. Porsche je vsak oproti BMW zase o necem trochu jinem. .Vykonem sice neoplyva, jede o neco lepe nez 330i, ale jedna se o velmi zabavne auto...jizdni vlastnosti jsou excelentni, pritom je vuz pouzitelny na nase silnice (je to dokonay kompromis sportovniho pojeti a komfortu, razy od kol se nekonaji, narozdil od rady e9x), spotreba oproti 330i malinko vyssi (ja jezdim kolem 11-12 litru, da se i za 9). Pokud nekdo chce zabavne auto a neni mu lito penez, Caymana doporucuji...neni to o prehnanem vykonu, ale je to o ciste sportovnim pojeti jizdy bez zadneho zbytecneho luxusu...
motor boxer za uchem je slast (namontovan vyfuk Techart pro lepsi zvuk)
http://www.sportovnivozy.cz/43035-porsc ... n-27-praha
auto je v super stavu, jete pouze v lete, znam celu jeho historii (koupeno od kamarada)....auto je bez investic...nove brzdy, vymeny naplni, na jare nove pneu...100% stav
kdysi jsem mel take 330i e90, BMW jsem mel nekolik a stale jsem verny e46ce. Porsche je vsak oproti BMW zase o necem trochu jinem. .Vykonem sice neoplyva, jede o neco lepe nez 330i, ale jedna se o velmi zabavne auto...jizdni vlastnosti jsou excelentni, pritom je vuz pouzitelny na nase silnice (je to dokonay kompromis sportovniho pojeti a komfortu, razy od kol se nekonaji, narozdil od rady e9x), spotreba oproti 330i malinko vyssi (ja jezdim kolem 11-12 litru, da se i za 9). Pokud nekdo chce zabavne auto a neni mu lito penez, Caymana doporucuji...neni to o prehnanem vykonu, ale je to o ciste sportovnim pojeti jizdy bez zadneho zbytecneho luxusu...
motor boxer za uchem je slast (namontovan vyfuk Techart pro lepsi zvuk)
Ahoj,a to ja bych to vymenil hned,to je samozrejme jedno z aut,co bych tuze rad,ale doplatek v radu statisicu momentalne neni v mych schopnostech. Jo kdyby to chtel takhle nekdo vymenit za exkluzivni,nebouranou a nezbastlenou e36 M3 s lehkym doplatkem,nebo to same v e46 s mym doplatkem v radu desetitisicu,tak to by urcite slo...
Treba jako je tohle: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... m3&start=0

Treba jako je tohle: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... m3&start=0
surfis píše:Jerry, Jerry... sorry za OT ale trha mi to srdce. Kdybych nekoupil v kvetnu parcelu, tak si pro nej jedu hned a bez vahani... Preji brzky prodej
Dane,mne to srdce nastesti vubec netrha,protoze si myslim,ze podle ceny,kterou jsem nastavil,se to u nas neproda. Ja to navic ani jinde nenabizim,prodat to fakt nepotrebuju,byl to jen napad kvuli tomu,ze pro me samotnyho to je zbytecne velky a snesl bych neco sportovnejsiho.Tak jsem spis myslel,ze by nekdo,kdo ma nebo ceka rodinu,potreboval smenu a oceni tuhle vybavu,jaka se opravdu nevidi ani v reichu...
pavproch píše:ty jo![]()
"do provozu 10/2007".... "Počet najetých kilometrů : 138250"
když to srovnám se svým 330ixT e91: 6/2011, tacho aktuálně:92tis...
někde je něco špatně.... ale nevím u koho...![]()
(přeju brzký prodej)
Jaký špatně.. tak někdo nemá jen jedno auto.... V tomdle případě uplně bez problemu stojim za Jerryho kilometry.. Neznáš.. nesuď.. asi je něco špatného u tebe..... Sorry Jerry.. ale me ty kecy fakt serou....
V pohode Jirko,dik. Ja tohle ani nekomentuju,to je marny. Ale kdyby to nekoho zajimalo,rad mu to vysvetlim. Kdyz jsem auto koupil,pouzival jsem ho jako rodinne a najel s nim cca 30K km rocne. Posledni dva roky ho mam jen pro sebe,je nas pet a nevejdeme se do nej,takze najedu max 10K km za rok. Mimochodem,ted ma cerstve 140000 km...
Jo,Jirko,nenajdes nejake fotky prosim,ze bys je sem prihodil?
Jo,Jirko,nenajdes nejake fotky prosim,ze bys je sem prihodil?
- pavproch
@georgos: jaký kecy? si to nepochopil
(nebo sem to blbě napsal...
)
takže ještě jednou a bez narážek: to nebylo zpochybňování kilometrů, to byl povzdech nad tím, že si (bohužel) svůj 3er tak moc ojíždím, halt je to služebák...
takže ještě jednou: přeju rychlý prodej do dobrých rukou...
btw, taky nemám jen jedno auto v garáži... poměr letošních nájezdů služebáku a autí pro radost je asi 10:1.... bohužel...

takže ještě jednou a bez narážek: to nebylo zpochybňování kilometrů, to byl povzdech nad tím, že si (bohužel) svůj 3er tak moc ojíždím, halt je to služebák...
takže ještě jednou: přeju rychlý prodej do dobrých rukou...
btw, taky nemám jen jedno auto v garáži... poměr letošních nájezdů služebáku a autí pro radost je asi 10:1.... bohužel...