Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 740ia 00' nova cena
Ahoj baw raci
Bohuzel musim prodat svoji sedmu, uz jsem ji parkat prodaval ale vzdy jsem se ztoho nejak dostal, ted uz ji ale musim opravdu prodat potrebuju opravit strechu na baraku do zimy, tak sedma musi pryc
No takze jde o
Bmw e38 740ia
Rok 2000
Motor 4.4 m62b44
Prevodovka automat
Najeto okolo 230000
Alu kola original hartge r20
Karoserie ma jen jednu vadu a to ze na zadni kapote jsou dve nafoukli boulicky pod napisem 740i - je to videt na posledni fotce
Jinak je karoserie v moc peknym stavu a interier je taky ve vybornym stavu
Podvozek je tez ve vybornym stavu nic nemlati
Kdyz jsem pred rokem delal technickou tak auto proslo bez jediny zavady a od ty doby jsem najel asi 1500km a v zime jsem s ni nejedil
Jinak neco z vybavy
dvouzónová digi klima, televize + navigace, telefon,ele sedačky predni i zadni elektricky polohovatelne,roletky zadnich bocnich oken + na zadnim elektricka,MASAZNI PREDNI SEDACKY, ele vsechny okna + zrcátka,multifunkční volant S VYHREVEM, podsvícené kliky venkovni a vnitrni, vyhrivane sedacky predni i zadni, protiklus, elektricky plne otevirana zadni kapota, cd menic, 12 airbagu, xenony, elektricky nastavitelny volant, webasto, central na dalku, parkovaci senzory vepredu a vzadu, ele sibr, zadni mikrofon, vzadu pripojka na fax, dvojta okna, samostvivaci vsechna zrcatka, destovy senzor a jeste mnohem vic....
Na aute nic neboucha a neklepe a nikde zadny vule
Plni euro 3 takze zadna ekodan....
Jinak auto jsem koupil v praze u bmw krotil nebo tak nejak
Cena 110000kc
Ferovy dohode se nebranim
Foto zde
http://auto.bazos.cz/inzerat/27633658/bmw-e38-740i.php
Bohuzel musim prodat svoji sedmu, uz jsem ji parkat prodaval ale vzdy jsem se ztoho nejak dostal, ted uz ji ale musim opravdu prodat potrebuju opravit strechu na baraku do zimy, tak sedma musi pryc
No takze jde o
Bmw e38 740ia
Rok 2000
Motor 4.4 m62b44
Prevodovka automat
Najeto okolo 230000
Alu kola original hartge r20
Karoserie ma jen jednu vadu a to ze na zadni kapote jsou dve nafoukli boulicky pod napisem 740i - je to videt na posledni fotce
Jinak je karoserie v moc peknym stavu a interier je taky ve vybornym stavu
Podvozek je tez ve vybornym stavu nic nemlati
Kdyz jsem pred rokem delal technickou tak auto proslo bez jediny zavady a od ty doby jsem najel asi 1500km a v zime jsem s ni nejedil
Jinak neco z vybavy
dvouzónová digi klima, televize + navigace, telefon,ele sedačky predni i zadni elektricky polohovatelne,roletky zadnich bocnich oken + na zadnim elektricka,MASAZNI PREDNI SEDACKY, ele vsechny okna + zrcátka,multifunkční volant S VYHREVEM, podsvícené kliky venkovni a vnitrni, vyhrivane sedacky predni i zadni, protiklus, elektricky plne otevirana zadni kapota, cd menic, 12 airbagu, xenony, elektricky nastavitelny volant, webasto, central na dalku, parkovaci senzory vepredu a vzadu, ele sibr, zadni mikrofon, vzadu pripojka na fax, dvojta okna, samostvivaci vsechna zrcatka, destovy senzor a jeste mnohem vic....
Na aute nic neboucha a neklepe a nikde zadny vule
Plni euro 3 takze zadna ekodan....
Jinak auto jsem koupil v praze u bmw krotil nebo tak nejak
Cena 110000kc
Ferovy dohode se nebranim
Foto zde
http://auto.bazos.cz/inzerat/27633658/bmw-e38-740i.php
-
Diky, uz se mi povedlo sem neco dat
Jinak docela me to zacina tlacit takze nova cena 120000
Uploaded with ImageShack.us
Jinak docela me to zacina tlacit takze nova cena 120000