Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e91 330i prvni majitel
Fakt? Ja slysel,ze to je nevratna zmena. Nicmene dovozce odstranil prostredni operku hlavy,coz by asi nevadilo,ale i prostredni pas,tak to by se muselo dodelat.
Fotka interieru tam jedna je,jinak to zkusim nafotit,ale nemam vubec cas a hlavne,ja to auto neinzeruju nikde jinde,ja ho vlastne ani moc prodat nechci.
Nejradsi bych ho vymenil za nejake kupe,ale se stejnou historii jako ma tohle,coz je stejne nerealny.
Fotka interieru tam jedna je,jinak to zkusim nafotit,ale nemam vubec cas a hlavne,ja to auto neinzeruju nikde jinde,ja ho vlastne ani moc prodat nechci.

pětku v benzínu? skoro bych ti nabídl tu moji (link zde) ... ale pak se vždycky svezu a řeknu si, že si to radši nechám 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tahle pětka je na prodej?
Možná bych měl zájem, psal jsem SZ. Jinak UP pro krásný kombík

Arnie_J píše:pětku v benzínu? skoro bych ti nabídl tu moji (link zde) ... ale pak se vždycky svezu a řeknu si, že si to radši nechám
Re:
sorry za OT, ale pridani pasu me zajima. Mam v garazi sedaky bez pasu ale ze skivakem, a v autem s pasem ale bez skivaku. Nejakej navod jak dostat sedak ze skivakem a pasem?surfis píše:No pokud pridas operku a pas, tak schvaleni podle me nebude problem. Akorat budes muset zaplatit DPH
DIk