Tak si odpovím sám Tažne z e39 je uplně jine a na e36 bez uprav nelze instalovat..
Zatím co jsem se dočet tak jsou tři typy (pokud mluvíme o bajonetu) .
odjímatelné co vím tak byli 2 typy to Oris a Westfalia ja mám Oris a spokojenost kámoš ho má taky na e34 a no problémo jo jedině to že máme stejný klíč tak že o naschváli typu že příjdu k autu tažné je fuč je na denním pořádku jinak mám k tomu orisu i papíry tak je můžu zde hodit když budeš chtít
a přidám ješte jeden postřech a to je s elektrikou neboli touring má jiné zapojení pinu než coupe tak že jsem musel to přeházet v ty propojce co je ke světlům
Zdarec, tak tažné je už na autě. Celkem prca.ka to tam dát ale je tam.
Problém kterej nastal je, že mi nechcou vystavit náhradní typovej list z duvodu - tažné nemá potřebnou homologaci .
Neví děkdo co s tím.
Muže někdo kdo ma odnimatelne tz značky westfalia ofotit štítek tz, popřipadě někdo z olmu a štítek půjčit??
mas možno sehnat papíry od auta z kterého ho máš ?? jsou pakt 2 možnosti a to 1. auto je vyřazeno 2 byla provedena demontáž tažného a ja jednom z tohoto to zlegalizuješ pak si zajedeš na stka tam ti zkontroluji zapojeni zasuvky a pak na uřad
v životě mi na STK nekontrolovali zapojení zásuvky, na STK jdeš kvůli montáži, kterou Ti neprováděla certifikovaná firma, pokud máš štempl od firmy, která má certifikát, nemusíš na STK, ale musíš mít buď štítek nebo typový list.