Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e90 nesvítí celé zadní světlo na kufru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
us-seal

#1 Příspěvek od us-seal »

prosím o radu, u e90 320d 120 kw, vzadu na kufru mi nesvítí levá strana světel, kde je mlhovka, zpátečka a obrysovka, žárovky v pohodě, vypadá to, že do celé lampy prostě nejde proud.
Miguel

#2 Příspěvek od Miguel »

Nejspíš přelámané kabely od víka kufru.
Skeci

#3 Příspěvek od Skeci »

jj mel jsem stejny problém u sve e90...
us-seal

#4 Příspěvek od us-seal »

tak to je super, díky
jirka_330xd

#5 Příspěvek od jirka_330xd »

ahoj mam stejny problem obcas mi nesvitilo leve svetlo ve viku kufru u moji e90, predelaval jsem na facelift vse fungovalo az ted posledni tyden obcas nesvitilo a hlasilo to chybu na budikach, stacilo jen otevrit a zavrit kufr a svitilo, videl jsem to na prelomeny kabel dneska jsem viko odkrytoval a stenje nikde nenasel problem kabely vypadaji neposkozene, proto jsem zkusl vycvaknout vnitrek svetlta se zarovkama z leveho nefunkcniho svetla a zapojil na konektor praveho svetla abych vyzkousel funkcnost, rozvitilo se tudiz by nemel problem byt ve svetle ale po zapojeni zpet do svetla nesviti ani jedno z nich ani prave ani leve tak kde by ted mohl byt problem? pojistky jsem kontroloval a jsou v poradku nevite nekdo radu? popr ktery kabel by mohl byt preruseny? je mi jen divne ze prave svetlo bylo funkcni az do te doby nez jsem na kabelu vyzkousel svetlo leve :( :( :( :( :(
Tomas_dc

#6 Příspěvek od Tomas_dc »

Také se přidávám, pouze u víka kufru na jedné straně nesvítí světlo při denním svícení. Ostatní na kufru fungují, při prohození celé lampy zleva doprava svítí pouze na jedné straně = bude to někde v kabeláži, je někde nějaké schéma nebo s tím má někdo zkušenosti?
Honzaak

#7 Příspěvek od Honzaak »

Jak napsal Miguel výše, nejspíše překlesaná kabeláž vedoucí z karoserie do víka kufru. ŕešil jsem tentýž problém a bylo to přímo v husím krku.
Srbik

#8 Příspěvek od Srbik »

Mám podobný problém...
Už asi 2x mi auto zahlásilo "rear light right failure" po kontrole zadních světel jsem zjistil, že vše svítí :D Nechápu.. :?

Nebo při zastrčení klíčku se mi klasicky rozsvítí "velká navigace", při nastartování zhasne na 4 vteřiny a znova naskočí.. Také divné. :? Ovšem nedělá to pořád.. :?
Odpovědět