Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BDK Auto, Dolní Měcholupy
Kupoval jsem tam svoji E60ku a celkem spokojenost. Po 3 tydnech se ozvala dvouhmota, opravu zaplatili, ja si doplatil spojku. Na druhou stranu bylo auto prodavane jako nebourane (resp. Bylo mi sdeleno, ze byl poskrabany bok od klicu - lak opraven k nepoznani), ale pri vymene zadniho svetla jsem zjistil, ze bourane bylo, ale opravene celkem slusne. Takze asi tak. Mam jeste asi 4 mesice zaruku, tak uvidime, ale myslim, ze auto slape skvele.
Dobrý den, jsem majitelem autobazaru BDK AUTO a musím reagovat na pána pod nickem dom4130. Pamatuji si vozidlo, které jste od nás kupoval. Jednalo se o modrou sedanovou 520d. Jak jste zde psal dvouhmotu jsme vám opravili... Co se týče zda bylo vozidlo v minulosti havarováno - při koupi jsem vozidlo prohlížel a nenašel jsem žádné známky po havárii.
Přijeďte k nám s vozem na prohlídku a pokud zjistím, že bylo opravdu havarováno, budeme řešit následnou kompenzaci.
Kružberský
Přijeďte k nám s vozem na prohlídku a pokud zjistím, že bylo opravdu havarováno, budeme řešit následnou kompenzaci.
Kružberský
Takze jsem se zastavil za majitelem BDK Auto. Misto,kde auto bylo tukle je opravdu dobre opravene, a jen tak si toho clovek nevsimne, takze pochybuju, ze o tom v BDK Vedeli. Jsme s majitelem domluveni na kompenzaci, auto je jinak super a jak vidite, tak pan majitel velmi ochotny a ferovy clovek! Takze muzu jenom vrele doporucit!
Čirou náhodou jsem narazil na toto téma při hledání informací o BDK auto a teď si říkám, že je dobře, že jsem profil na tomto fóru po prodeji E36 nesmazal, mám k tomuto bazaru totiž co říct...
Včera jsem se vydal až z Ostravy do daleké Prahy (já blbec to prodejci přiznal) dát svou první a taky poslední šanci autobazarům. Nikdy jsem jim nevěřil a tento to jen potvrdil. Vyhlídli jsme si stříbrného třídvéřového Golfa, v tuto chvíli stále v prodeji za cca 70k. Po telefonu slibován perfektní technický stav, pár drobných kosmetických vad. Na fotkách byl moc pěkný, prodejce zněl seriózně, nebyl důvod nevěřit.
Vydali jsme se na cestu. Ve vlaku telefonicky potvrzuji svou brzkou návštěvu, přičemž jsem dotázán, jak jedu. Vlakem, přiznávám. Po tomto je mi sděleno, že auto má pouze německé doklady, že mi to kolega asi neřekl. Tzn. musí se zaplatit dovozová technická, eko daň, ... Jsem zaskočen touhle podpásovkou, ale při dobrém stavu vozidla jsme ochoten toto zaplatit. Byť to znamená několik tisíc navrch...
Při příjezdu na místo jsme auto ihned našli. Nevěřili jsme svým očím. Víko kufru orezlé, madlo přetřeno asi štětkou, zadní světlo prasklé, nelícoval zadní nárazník, gumy sjeté na hadry, orezlé prahy stříknuté stříbřenkou, kapota orezlá, promáčknutá. Pravý zadní blatník stříkaný (jiný odstín), a to ani nepíšu vše... Vevnitř pokračování - sedačky potrhané, každý z interiérových plastů byl buď poškozený, nelícoval, nebo úplně chyběl. Klima nechladila, výhřev sedaček nehřál. Šíbr šel jen nahoru/dolů. Nešla zařadit jednička, auto nebrzdilo (destičky přitom byly jako nové), klepal se volant při jízdě. Servisní knížka chyběla. Najeto dle budíků 195 000, dle odhadu tak 395 000 neudržováno.
Po prodejcově pokusech opíjet rohlíkem stylem "to si pane opravíte, to je oprava max. za 500" a zjištění, že neprodává auto mladým naivům, co tomu nerozumí, nejprve ztichl. Posléze úplně zmizel a poslal kolegu. Ještě předtím ale bez našeho předchozího impulsu dohodl u "manažera" slevu 10 000, abychom si vše mohli opravit (rychlý odhad opravy dle nás min. 30 000 a pořád bude na pohled škaredé). Být prudší povahy, nakopu jim za ztracený čas a projeté peníze pr.... Takhle jsme se ještě v relativním poklidu rozloučili a v duchu děkovali za utvrzení, že české bazary nejsou nic, než banda podvodníků.
Tolik mé zkušenosti s BDK auto.
Včera jsem se vydal až z Ostravy do daleké Prahy (já blbec to prodejci přiznal) dát svou první a taky poslední šanci autobazarům. Nikdy jsem jim nevěřil a tento to jen potvrdil. Vyhlídli jsme si stříbrného třídvéřového Golfa, v tuto chvíli stále v prodeji za cca 70k. Po telefonu slibován perfektní technický stav, pár drobných kosmetických vad. Na fotkách byl moc pěkný, prodejce zněl seriózně, nebyl důvod nevěřit.
Vydali jsme se na cestu. Ve vlaku telefonicky potvrzuji svou brzkou návštěvu, přičemž jsem dotázán, jak jedu. Vlakem, přiznávám. Po tomto je mi sděleno, že auto má pouze německé doklady, že mi to kolega asi neřekl. Tzn. musí se zaplatit dovozová technická, eko daň, ... Jsem zaskočen touhle podpásovkou, ale při dobrém stavu vozidla jsme ochoten toto zaplatit. Byť to znamená několik tisíc navrch...
Při příjezdu na místo jsme auto ihned našli. Nevěřili jsme svým očím. Víko kufru orezlé, madlo přetřeno asi štětkou, zadní světlo prasklé, nelícoval zadní nárazník, gumy sjeté na hadry, orezlé prahy stříknuté stříbřenkou, kapota orezlá, promáčknutá. Pravý zadní blatník stříkaný (jiný odstín), a to ani nepíšu vše... Vevnitř pokračování - sedačky potrhané, každý z interiérových plastů byl buď poškozený, nelícoval, nebo úplně chyběl. Klima nechladila, výhřev sedaček nehřál. Šíbr šel jen nahoru/dolů. Nešla zařadit jednička, auto nebrzdilo (destičky přitom byly jako nové), klepal se volant při jízdě. Servisní knížka chyběla. Najeto dle budíků 195 000, dle odhadu tak 395 000 neudržováno.
Po prodejcově pokusech opíjet rohlíkem stylem "to si pane opravíte, to je oprava max. za 500" a zjištění, že neprodává auto mladým naivům, co tomu nerozumí, nejprve ztichl. Posléze úplně zmizel a poslal kolegu. Ještě předtím ale bez našeho předchozího impulsu dohodl u "manažera" slevu 10 000, abychom si vše mohli opravit (rychlý odhad opravy dle nás min. 30 000 a pořád bude na pohled škaredé). Být prudší povahy, nakopu jim za ztracený čas a projeté peníze pr.... Takhle jsme se ještě v relativním poklidu rozloučili a v duchu děkovali za utvrzení, že české bazary nejsou nic, než banda podvodníků.
Tolik mé zkušenosti s BDK auto.
Taky pridam zkusenost. Prodaval jsem pres BDK svou E38. Chtel jsem 90 tis a bazar si prihodil 9. TAkze cena 99. Po 2 mesicich tel od prodejce ze je tam zajemce a chtel by slevu. Dal jsem tedy 5 tisic dolu a auto se prodalo. Pri prebirani penez mi bylo receno ze auto odkupuji ze chtel novy majitel zaruku a tudiz mu ji poskytli. Chtel jsem na noveho majitele tel jelikoz mam hafo nahradnich dilu ale pry to tak nedelaji. Po mesici a pul se objevila ma E38 na bazosi a ja ji z nostalgie koupil zpatky.
Pri te prilezitosti jsem se dozvedel ze novy majitel zadnou slevu nedostal takze bazar ze me mel 14 tisic. Krasne fer jednani. A to jsem pres ne potom chtel prodavat Dodge RAM. Jeden prodavajici je jaktakz v pohode, druhy vetsi je pekne namachrovany kokot. Tot ma zkusenost. Ja uz tam auto nedam ani nekoupim.

@Szimi: je smutný, že se tohle nedá posuzovat jako klamná reklama a žalovat je. Jednání některých bazarníků je opravdu katastrofa a jak je vidět... Takže den v prdeli a lehčí tak o litr... :-(
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
@szimi: tohle se ti ale může stát i u soukromého prodejce... když jsem teď kupoval auto tak jsem si na to dával pozor, aby např. bylo poznat z fotek, zda nejsou fotky x let starý atd. Je dobrý se do telefonu na férovku zeptat na nějaký věci a raději si to potvrdit a být si jist před tím než se někam pro auto jede..
@roman: ty prodáš auto, aby sis ho po půl roce znova koupil?

@roman: ty prodáš auto, aby sis ho po půl roce znova koupil?

@kurevtor: sám víš jak to je, i soukromý prodejce Ti může hlát, ikdyž se ho na to v telefonu zeptáš. Myslím si, že hodně prodejců spoléhá na to, že když už si tam vážil cestu, nepojedeš přeci s prázdnou domů
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
ano, mohou lhát, ale pokud ti před odjezdem za ním do telefonu řekne "ano fotky jsou aktuální, ne nebylo bourané, ano auto má to či ono ve výbavě.." atd. tak se podlě mě snižuje riziko, že si prodávající nechal nějaký překvapení až na diskuzi na místě... i mně se to stalo....
zkrátka 2x měř, jednou řež, prostě je lepší si zavolat a vyjasnit si očekávání...
zkrátka 2x měř, jednou řež, prostě je lepší si zavolat a vyjasnit si očekávání...
Nekupoval jsem auto prvně
samozřejmě jsem se na férovku zeptal, jestli všechno funguje jak má a co jsou ty kosmetické vady. Nečekal jsem, že kosmetické vady budou stylem "všechno v pr*eli".
A radši jsme obětoval těch 1200 za lístky zbytečně, než si koupit vergl za 60. U soukromého prodejce se s tím člověk holt setká, ale autobazar, který se prezentuje takto seriózně, by si to určitě neměl dovolit.

A radši jsme obětoval těch 1200 za lístky zbytečně, než si koupit vergl za 60. U soukromého prodejce se s tím člověk holt setká, ale autobazar, který se prezentuje takto seriózně, by si to určitě neměl dovolit.
kurevtor píše:@szimi: tohle se ti ale může stát i u soukromého prodejce... když jsem teď kupoval auto tak jsem si na to dával pozor, aby např. bylo poznat z fotek, zda nejsou fotky x let starý atd. Je dobrý se do telefonu na férovku zeptat na nějaký věci a raději si to potvrdit a být si jist před tím než se někam pro auto jede..
@roman: ty prodáš auto, aby sis ho po půl roce znova koupil?![]()
Ne, po mesici a pul.

- Giovany1971
- Kontaktovat uživatele:
Szimi píše:Nekupoval jsem auto prvněsamozřejmě jsem se na férovku zeptal, jestli všechno funguje jak má a co jsou ty kosmetické vady. Nečekal jsem, že kosmetické vady budou stylem "všechno v pr*eli".
Ničeho nelituj,, projetých 1200 k.. je to nejmenší co jsi mohl ztratit.Je to vrchol sprostosti když prodejce po tel podá tyhle info,, pritom vědomě lže,,a musí přeci vědět že když kupujicí dojede na místo nebude nadšen..mírně řečeno. Ten majitel BDK Auto je nějaký pražák,, májící i nějaké restaurace a do aut se dál celkem nedávno. Celkem dost se prezentuje na AC klubu.. jezdí také S8
roman325e píše:kurevtor píše:@szimi: tohle se ti ale může stát i u soukromého prodejce... když jsem teď kupoval auto tak jsem si na to dával pozor, aby např. bylo poznat z fotek, zda nejsou fotky x let starý atd. Je dobrý se do telefonu na férovku zeptat na nějaký věci a raději si to potvrdit a být si jist před tím než se někam pro auto jede..
@roman: ty prodáš auto, aby sis ho po půl roce znova koupil?![]()
Ne, po mesici a pul.

po pár týdnech......z nostalgie