Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 FL, E60, E65, E46 FL Bi - Xenon čočky, Tyčky parabol
Veškeré nabízené díly jsou použitelné do vozů E39 FL, E60, E63, E65, E64, E83, E53, E70, E71, E86, E46 FL, R56, R57, E92, E93
Prodám !! Bi-Xenon !! clonky s elektromagnety Hella do standardních xenon čoček na E39 Facelift a jiné vozy s technologii Hella.
Montáž je velice je jednoduchá, vymění se pouze clonka s elektromagnetem za clonku stávající pevnou,
Foto porovnání xenon a bi-xenon níže, případně každému zájemci pošlu emailem. Výměna je tím pádem bez úprav světel či uchycení, pouze se zapojí " + a - " na vodiče dálkového světla, a vše funguje jak má.
Cena 2ks clonek s elektromagnety je 2000 Kč .
Dále nabízím NOVÉ celé Bi-xenon čočky Hella nebo jen samotné odrazové paraboly viz foto níže.
Cena 2ks kompletních čoček s elektromagnety je 5000 Kč.
Cena 2ks samotných projekčních parabol je 3500 Kč.
Dále nabízím nové Celé Xenon a Bi-Xenon čočky Hella E55 pro D2S
Cena za 2 ks Bi-Xenon komplet čoček je 2500 Kč.
Cena za 2 ks Mono-Xenon čoček je 1900 Kč.
Dále nabízím nové i použité(nevysvícené) Bi-Xenon čočky AL/Bosch pro E46 FL, Mini R56 57, E92, a E93.
Cena za 2ks Nových kompletní čoček je 2500 Kč
Cena za 2ks použitých kompletních čoček je 3600 Kč
Dále nabízím NOVÉ nastavovací tyčky světlometů na E39 Facelift Halogen / Xenon / Bi-Xenon
Cena 2 ks tyček na 1 světlo je 350 Kč
Cena 4 ks tyček na 2 světla je 500 Kč.
Mám 4 sady.
Osobní odběr Praha a Montáž možná, nebo zaslání poštou možné také.
Prodám !! Bi-Xenon !! clonky s elektromagnety Hella do standardních xenon čoček na E39 Facelift a jiné vozy s technologii Hella.
Montáž je velice je jednoduchá, vymění se pouze clonka s elektromagnetem za clonku stávající pevnou,
Foto porovnání xenon a bi-xenon níže, případně každému zájemci pošlu emailem. Výměna je tím pádem bez úprav světel či uchycení, pouze se zapojí " + a - " na vodiče dálkového světla, a vše funguje jak má.
Cena 2ks clonek s elektromagnety je 2000 Kč .
Dále nabízím NOVÉ celé Bi-xenon čočky Hella nebo jen samotné odrazové paraboly viz foto níže.
Cena 2ks kompletních čoček s elektromagnety je 5000 Kč.
Cena 2ks samotných projekčních parabol je 3500 Kč.
Dále nabízím nové Celé Xenon a Bi-Xenon čočky Hella E55 pro D2S
Cena za 2 ks Bi-Xenon komplet čoček je 2500 Kč.
Cena za 2 ks Mono-Xenon čoček je 1900 Kč.
Dále nabízím nové i použité(nevysvícené) Bi-Xenon čočky AL/Bosch pro E46 FL, Mini R56 57, E92, a E93.
Cena za 2ks Nových kompletní čoček je 2500 Kč
Cena za 2ks použitých kompletních čoček je 3600 Kč
Dále nabízím NOVÉ nastavovací tyčky světlometů na E39 Facelift Halogen / Xenon / Bi-Xenon
Cena 2 ks tyček na 1 světlo je 350 Kč
Cena 4 ks tyček na 2 světla je 500 Kč.
Mám 4 sady.
Osobní odběr Praha a Montáž možná, nebo zaslání poštou možné také.
- Přílohy
-
- Diely 1.JPG (68.04 KiB) Zobrazeno 4601 x
Jestli budou fungovat jako ty Bi-halogeny co jsem měl od tebe tak to potěš prdku.
Svítivost je dobrá to je pravda, ale ten světelný kužel už za moc nestál, ale ok s tím sem to kupoval.
Do teď dobrý. Ale to že se mi začali v těch Bi čočkách zasekávat clonítka a nešly mi vypnout dálkové to už byl jinačí oser
Abych je vypnul tak jsem buď musel drcnout do světla nebo 40x za sebou blikat dálkovejma dokud se to nerozhodlo vrátit......
Moje druhá nejhorší koupě. První byli Depo světla to jsem si nadělal do bot sám. Druhá byl Bi-Halogen od tebe.
Než na mě začneš reagovat, tak tě chci upozornit že narážím pouze na ty Bi-halogenové projektorové čočky, jinak světla jsou v TOP stavu na ty nemůžu říct ani slovo.
Svítivost je dobrá to je pravda, ale ten světelný kužel už za moc nestál, ale ok s tím sem to kupoval.
Do teď dobrý. Ale to že se mi začali v těch Bi čočkách zasekávat clonítka a nešly mi vypnout dálkové to už byl jinačí oser

Abych je vypnul tak jsem buď musel drcnout do světla nebo 40x za sebou blikat dálkovejma dokud se to nerozhodlo vrátit......
Moje druhá nejhorší koupě. První byli Depo světla to jsem si nadělal do bot sám. Druhá byl Bi-Halogen od tebe.
Než na mě začneš reagovat, tak tě chci upozornit že narážím pouze na ty Bi-halogenové projektorové čočky, jinak světla jsou v TOP stavu na ty nemůžu říct ani slovo.
Batler píše:Jestli budou fungovat jako ty Bi-halogeny co jsem měl od tebe tak to potěš prdku.
Ahoj, čočky které tu nabízím, jsou originál Bi-Xenon čočky Hella. Čočky které jsem do světel dával, jsou Bi-Halogen, ale novější Generace, pro srovnání foto.
A neříkal si mi náhodou už od začátku při koupi, že ty čočky co ve světlech jsou dáš pryč, a že tam dáš raději originál xenon čočky Hella z E65?
Takže to měl být jen tak, jak ti slevit, nebo jak to mám chápat?
No co se týče zasekávání čoček, tak to slyším poprvé.
Bi-Halogen Čočky které používám, jsou už ve více jak 15 párech světel, a bez problémů.
Ale pokud chceš, tak mi ty Bi-Halogen čočky můžeš vrátit.

A když si s tím měl takový problém, nechápu proč si nezvedl telefon, a nezavolal mi, tyto recenze typu že něco bylo špatně, a člověk se neozve, to se mi moc nelíbí.

- Přílohy
-
- X8.JPG (93.13 KiB) Zobrazeno 4452 x
Harry002 píše:Ahoj, čočky které tu nabízím, jsou originál Bi-Xenon čočky Hella. Čočky které jsem do světel dával, jsou Bi-Halogen, ale novější Generace, pro srovnání foto.
A neříkal si mi náhodou už od začátku při koupi, že ty čočky co ve světlech jsou dáš pryč, a že tam dáš raději originál xenon čočky Hella z E65?
Bi-Halogen Čočky které používám, jsou už ve více jak 15 párech světel, a bez problémů.
Ale pokud chceš, tak mi ty Bi-Halogen čočky můžeš vrátit.![]()
A když si s tím měl takový problém, nechápu proč si nezvedl telefon, a nezavolal mi, tyto recenze typu že něco bylo špatně, a člověk se neozve, to se mi moc nelíbí.
Co řeknu to tak je. S čočkama jsem chvilku jezdil než jsem se k tomu dokopal.
Přesně před týdnem takže 7.11.2013 šly čočky ze světel ven. Mám je v šuplíku......
Ohledně toho zasekávání, zkoumal jsem to a občas se to clonítko nevrátí zpátky nahoru, musím ho přimáčknout směrem k žárovce aby se vrátilo, což je za jízdy nereálný úkol.
Jestli ti to udělá radost klidně pro tebe natočím video a dám na youtube aby jsi uvěřil.
Telefon jsem nezvednul z důvodu že na tebe nemám číslo, kdyby jsem si měl ukládat každé číslo na které volám tak mám v mobilu 10 čísel za den. Po pravdě mě nenapadlo že bych měl reklamovat nové světla to byl asi ten důvod proč jsem si číslo ani neuložil. To nic nemění na tom že by jsi mě v danou chvilku stejně nepomohl když jsem byl v Plzni.
Mě se zase třeba nelíbilo to že jsi mi tvrdil že se tam bude pasovat projektor z E65 ono prd.... neseděla rozteč pro díry v projektoru.
Batler píše:Harry002 píše:Ahoj, čočky které tu nabízím, jsou originál Bi-Xenon čočky Hella. Čočky které jsem do světel dával, jsou Bi-Halogen, ale novější Generace, pro srovnání foto.
Ale pokud chceš, tak mi ty Bi-Halogen čočky můžeš vrátit.![]()
Co řeknu to tak je. S čočkama jsem chvilku jezdil než jsem se k tomu dokopal.
Přesně před týdnem takže 7.11.2013 šly čočky ze světel ven. Mám je v šuplíku......
Ohledně toho zasekávání, zkoumal jsem to a občas se to clonítko nevrátí zpátky nahoru, musím ho přimáčknout směrem k žárovce aby se vrátilo, což je za jízdy nereálný úkol.
Jestli ti to udělá radost klidně pro tebe natočím video a dám na youtube aby jsi uvěřil.
Telefon jsem nezvednul z důvodu že na tebe nemám číslo, kdyby jsem si měl ukládat každé číslo na které volám tak mám v mobilu 10 čísel za den. Po pravdě mě nenapadlo že bych měl reklamovat nové světla to byl asi ten důvod proč jsem si číslo ani neuložil. To nic nemění na tom že by jsi mě v danou chvilku stejně nepomohl když jsem byl v Plzni.
Mě se zase třeba nelíbilo to že jsi mi tvrdil že se tam bude pasovat projektor z E65 ono prd.... neseděla rozteč pro díry v projektoru.
Řekl jsem ti, že by tam pasovat měly, že mají v základu stejnou stavbu těla jako ty bi-halogeny. I u originál světel se mi občas stane že musím do E55 čočky udělat trochu větší díry aby čočka na závitové tyče sedla bez většího páčení, už se mi stalo že při takovém páčení mí praskla parabola.
Takže drobné úpravy občas nutné jsou, natož u kopie.
A hlavně nechápu, proč si třeba nenapsal zprávu, když si tedy neměl TO telefonní číslo uložené, a hned si psal tady to OT, což se mi taky NElíbí.
Já to také občas u některých jedinců dělám, né že né, ale většinou u těch, kteří nekomunikují ani přes mobil a ani přes vzkazy.
Fyzicky v tom nevidím žádný problém, světla si chtěl stejně předělat, a předělané je již máš.
A netvrdím že se nějaká chyba ze strany výrobce čočky stát nemohl, u Helly jsem se s tímto jevem setkal 1 a to před 5 lety, ale to byly čočky 7-leté. A u projektorů AL se to občas stává normálně, tak se ale zmagnetizuje hlavní vodící trn, a s tím už hne jen hrubá síla.
Ale pokud chceš, odkoupím je od tebe za cenu, za kterou jsem ti je ve světlech nechával jakožto celek.
Cena za 2ks Nových kompletní čoček je 3600 Kč
Cena za 2ks použitých kompletních čoček je 2500 Kč
Cena za 2ks Nových kompletní čoček je 3600 Kč
Cena za 2ks použitých kompletních čoček je 2500 Kč
- Přílohy
-
- AL_Bosch 4.JPG (87.52 KiB) Zobrazeno 1265 x
-
- AL_Bosch 3.JPG (76.84 KiB) Zobrazeno 1265 x
-
- AL_Bosch 2.JPG (85.54 KiB) Zobrazeno 1265 x
-