no VIN ABCDABCD.... je přinejmenším legrační - určitě bych nekupoval podle fotek - je to relativně nové auto - takže VIN, servisku - obvolat servisy, kam jezdilo zjistit si o tom něco, podívat, projít s člověkem, co tomu rozumí....je tu toho napsáno spousty, na co si dávat pozor...
Podle fotek vypadá hezky, zrovna tento prodejce by si asi nedovolil prodávat nějakou slepeninu, každopádně samozřejmě pořádně prověřit.
Za zkouknutí určitě stojí.
neříkám nic o prodejci - jen (aniž ho znám) mi na důvěryhodnosti k němu nepřidá ten zadaný VIN....ale na webovkách píše, že jde o auto z ČR, servisované - takže by neměl být problém k tomu nějaké info zjistit;-)
asi moje hloupost:) koukal jsem rovnou na jejich webovky a tam 1.maj v ČR - pochopil jsem to tak, že to bylo registrované u nás:) a dál už jsem nečetl:-p
Veškerý 4 hrnky nafty od nějakého roku 07( záleží podle modelu auta) je na n47... Ale neznamená to automaticky průser.... 123d je určitě lepší možnost než 120d a chip. Jede hezky a nežere extra víc. Už bych ho ale neupravoval....