Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výměna oleje bmw 120d návod
-
A pokud máš kanál nebo nějaké nájezdy, na kterých budeš stát rovně a dostaneš se pod auto, tak je to taky v pohodě, pootočís s krytkou pod výpušťákem, seshora otevřeš víčko filtru, dole si dáš 6+l nádobu a necháš to vytéct
dáš nové těsnění, přitáhneš šroub, vytáhneš filtr, dáš nový, naliješ olej, zaděláš všechno a hotovo...
Minule v létě jsem to stihl asi za 10minut, jelikož se hnala fakt ostrá bouřka a dělal jsem to venku

Minule v létě jsem to stihl asi za 10minut, jelikož se hnala fakt ostrá bouřka a dělal jsem to venku

tak to je jasný že se to vypustí to by musel leda nějakej kokot vysávat.
já jsem spíž chtěl radu co je potřeba na povolení?jaké tam jsou šrouby(velikost) jaký je na filtru a na vaně? a kolik dávate oleje?
někde píšou 5,5l někde 6l a po kolika měníte? já budu asi 10 000km
jaká značka? hl neříkejte že castrol
já jsem spíž chtěl radu co je potřeba na povolení?jaké tam jsou šrouby(velikost) jaký je na filtru a na vaně? a kolik dávate oleje?

-
carlosBMW píše:tak to je jasný že se to vypustí to by musel leda nějakej kokot vysávat.
Vejde se tam 5,5 litru. Vzhledem k tomu, ze sis koupil auto s 220 tis km na hrbu, tak uz je celkem burt, zda budes menit po 10 000 nebo po 15 000 km.. A Castrol je v pohode, stejne jako Shell..