Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 540i, LPG, 2002, havarovane

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
clojster

#1 Příspěvek od clojster »

Přesné typové označení vozidla: e39 540i
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2002
Objem válců: 4400
Výkon: 210kW
Druh paliva: Benzin + LPG
Barva: Zelena
Počet najetých kilometrů: 93000, realnych
Stav vozidla: havarovane
Platnost STK:
Cena: 99 000,-
Popis výbavy: Dvojite skla, bezova kuze, vyhrev prednich sedacek, sedacky v elektrice s pameti, triramenny volant s multifunkci, navi, cd changer, destovy senzor, abs, dsc, tlumice s elektronickym prepinanim na sport rezim, automaticka prevodovka, dve sady kol (17" letni s novymi pneu, 16" zimni s rok a pul starymi pneu), LPG magic G4 (nechal jsem namontovat ja od http://www.lpg-vanek.cz)
Popis provedených oprav: Podvozek komplet, brzdy v zadu, vymena oleje v prevodovce a diferencialu, svicky, vymena oleje v motoru
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: po bouracce na predni cast nutno opravit hlavne kosmetiku a pak vymenit chladicovou stenu a vrtuli. Odhadovana cena opravy s dily z vrakoviste kolem 60000.
Kontakt: clojster@gmail.com
Foto po bouracce: https://www.dropbox.com/sh/s8icfxfi8dc4 ... wuWrwowgxa

Ja auto koupil primo od majitelky - starsi damy, ktera to mela na pojizdeni po Praze. Vice mene ji to 10 let stalo v garazi, proto ten nizky najezd. Meli to jako druhe auto v rodine... Puvodne bylo jako predvadeci vozidlo v Inveltu (kde bylo take servisovane, coz je dolozitelne vcetne najezdu kilometru). Ja auto kupoval s najezdem 68000. LPG naprosto bez problemu, vse fungovalo jak ma... nez jsem to naboural :) Bylo jen tesne pred vymenou oleje.
Berserg

#2 Příspěvek od Berserg »

Promin za ot...ale taková škoda...! Super motor,v plynu...snad to dobře dopadne, at se prodá...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bpytlik »

cim starsi inzerat je, tim vyssi cena koukam :-)) Zachvilku bude stat milion, tak spechejte...
clojster

#4 Příspěvek od clojster »

bpytlik píše:cim starsi inzerat je, tim vyssi cena koukam :-)) Zachvilku bude stat milion, tak spechejte...

:))
ardo

#5 Příspěvek od ardo »

Moc nemusím takové jednání,něco jsem nabídl-prodejce se zeptal jestli jsem ochotný za tu cenu auto odvézt-řekl jsem že po prohlídce ANO.

Přijedu opět řekl cenu 100000kč a na mou nabídku-že jsou další zájemci a že dá vědět
clojster

#6 Příspěvek od clojster »

ardo píše:Moc nemusím takové jednání,něco jsem nabídl-prodejce se zeptal jestli jsem ochotný za tu cenu auto odvézt-řekl jsem že po prohlídce ANO.

Přijedu opět řekl cenu 100000kč a na mou nabídku-že jsou další zájemci a že dá vědět

Tak to jsme si v tech mailech uplne nerozumeli. Tvoje druha nabidka byla pro me prijatelnejsi, ale chci jeste pockat co dalsi zajemce. Doufam, ze je to pochopitelne.
krishna
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od krishna »

Nestalo se to minulej pátek ve strašnicích? Zrovna sem jel okolo v protisměru.. Zabolelo mě to za dotyčnýho..
clojster

#8 Příspěvek od clojster »

krishna píše:Nestalo se to minulej pátek ve strašnicích? Zrovna sem jel okolo v protisměru.. Zabolelo mě to za dotyčnýho..

jj, stalo :( Mlatim se do hlavy ze jsem nevadal pozor. Zabrzdilo nekde pred nama prudce auto, chlapek za nim na to dupnul, ubrzdil, ten za nim tak na milimetr taky a ja uz ne...
Odpovědět