Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 735i LPG
myslím si že tento prodej je dostatečné pounaučení pro lidi nekupovat auta bez výbavy, když mi někdo pošle že chce to a to a že mu neva že to je socka tak mu pak říkam že to neproda, a třeba megavybaveny sedmy, po těch se jen zapráší.
doporučuju hodně inzerovat na bazoši, Sautu, tam lidi neví co to je sedma a někdo to koupí
doporučuju hodně inzerovat na bazoši, Sautu, tam lidi neví co to je sedma a někdo to koupí
Rekl bych ze hlavni problem je v tom, ze kdyz nekdo vola a pta se, tak mu reknu uplne vsechno a to je vetsinou odradi, pritom je to funkcni sedma v prumernem stavu jako kazda druha. Kdybych to prodaval jako Top stav jako kazdej tak uz je davno pryc. Sice to nikdo neoceni, ale porad si myslim, ze v dnesni dobe se vyplati byt ferovej...
Jinak auto pujde asi ve ctvrtek pryc, volal mi nejaky moldavec, ze v utery sedne do auta - cesta dva dny, a odveze ji...
Jinak auto pujde asi ve ctvrtek pryc, volal mi nejaky moldavec, ze v utery sedne do auta - cesta dva dny, a odveze ji...