Zdravím,
nabízím k prodeji svoje ixo. Auto potřebuje péči a čas, který bohužel nemám, jelikož jsem pořád zasekaný v práci.
Má svoje mouchy, plně pojízdné, denně s ním dojíždím do práce.
V aute je zabudove legalni podtlakove lpg, nadrz misto rezervy na 35l, platnost nadrze do 2020, ale momentálně je z auta demontováno, zůstalo v autě vedení lpg, nádrž, elektrika.Zbylé součásti mám doma a přidám k vozu.
Nahon 4x4 funguje tak jak ma,diferaky nehuci ani z nich neunika olej.
Auto je na 15" origo BBS styling 5 , přední disky et 41 , zadní et 24 se zimníma pneu 205/60 R15.
Přesné typové označení vozidla: Bmw 325ix E30
Druh karoserie: Touring
Obsah: 2494 ccm
Rok výroby: 1990
Výkon: 125KW
Druh paliva: Benzín /LPG
Barva: Diamantschwarz metallic
Počet najetých kilometrů 241000 km
Stav vozidla: Dobrý
Platnost STK: 01/2016
Cena: 45000,- Kč
Popis výbavy: abs,servo,central,el.okna,el.zcatka,e l.dvoupo lohovatelny sibr,control check,maly bc,mlhovky,radio,m technic volat,anatomy,ridicova vsak z jineho vozu s bocnim a bedernim el.nastavenim,odjimatelne tazne zarizeni na 1.2t zapsano v TP
Popis provedených oprav:
11/2014 : meneny motorovy olej+filr, dale vzduchovy,palivovy filtr,vsechny svicky,odstraneny katalyzator,misto nej nerez,novy koncovy dil vyfuku s naravenou koncovkou.
1/2015: nove cepy prednich ramen, ulozeni pred stabilizatoru, nove palivove hadice a spony
5/2015 : horní uložení tlumičů
10/2015: nové rozvody, seřízení ventilů, repas předních světel + vsazení křížu a stříknutí do černa ala black hella
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:Koroze pred blatniku (mám k autu nové, které stačí jen stříknout, mužu přidat k autu),patych dveri,spolujezdvoce dveře,sviti kontrolka brzdoveho oblozeni.
Tel: 730178793
FOTO: http://matejic.rajce.idnes.cz/BMW_325iX_E30
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.