Auto má velice slušnou výbavu, i když na 540 běžnou,na autě profinancováno dost peněz za jeden rok, každodenně v provozu, vše funguje, auto chladí tak jak má, v interieru vše funkční(sedačky,el volant, stahovačky,zrcátka, atd...) pouze palubovka vysypaný čaj a zadní nápoják KO.
Při koupi 221 000km, ted mám 242 000km
Auto nebere olej, nekouří, při nastartování neřechtá řetěz,ani vanosy.
Auto je předface, pouze má facelift světla.!
Přesné typové označení vozidla: BMW E39
Druh karoserie: touring
Rok výroby: 11-1998
Objem válců: 4398
Převodovka: manuál
Vin: BX96055
Výkon: 220Kw
Motor: M62/TU - 4,40l
Druh paliva: Benzin
Barva: dunken blau
Počet najetých kilometrů 242
Stav vozidla: ojeté
Platnost STK: 7-2016
Cena: 115000 Kč - dohoda o cenně
Popis výbavy:ABS,DSC, PDC, Hudba DSP! cd měnič, hraje skvělě na E39, xenony při dálkových světlech se světla seřídí nahoru, nezávislé topení(webasto), šíbr, kontrola tlaku pneumatik, originál alarm, klimatizace,vyhřívané sedadla,Telefon pouze vymontováno sluchátko a dal jsem si tam kastlík, pálilo mě to do ruky

Popis provedených oprav: Nový: Prevence při koupi: chladič,tělo termostatu,pár hadic okolo vody, hadice u altíku, separator oleje, napínák řetězu. Vše origo díly.
dále: Brzdy přední ATE komplet, zadní obložení ručky, lanovody,vyměněny všechny náplně včetně oleje převodovky(castrol), brzdové kapaliny(Valvoline), olej v diferáku(castrol), přední ramena(Lemfeldr), komplet řízení i s pomocnou tyčí, včetně uložení převodky(lemfeldr, zadní ramena(febi), zadní tlumiče(saschs), přední tlumiče dával původní majitel a tvrdil že pružiny jsou M paket. přetěsnění ventilových vík.Erling
olej jsem měnil po 10 000km, jezdím teda na 10W40 jako původní majitel.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: krom kosmetiky auto absolutně v pořádku.
Kontakt:728702649
SZ:
ptejte se v tématu na co chcete.