Druh karoserie: Coupe
Obsah: 2979ccm
Rok výroby: 11/2007
Výkon: 225KW
Druh paliva: Benzín
Barva: Black Sapphire Metallic (475)
Počet najetých kilometrů 117000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 06/2016
Cena: 460.000Kč
Popis výbavy: fabricky M-packet, M-sportovy podvozok, sport sedacky, rozpera, JB4, manual, zvysok klasika
Popis provedených oprav: nove zadne brzdy (zimmermann + ATE), nove oblozenie parkovcej brzdy, vsetky filtre vymenene, nove zadne pneumatiky
- predosly majitel menil predne brzdy a bateriu
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: vozidlo je momentalne bez akychkolvek investicii
Poznámka: mozna dohoda na cene
Kontakt: metalmarek(zavinac)/gmail.com, Tel: 00421 902 55 68 68
VIN: WBAWB71070PV75633
Predam E92 335i Twin Turbo datum vyroby 19.11.2007, jazdene od roku 2008, 117 tic km. Manual, kompletny vonkajsi a vnutrony M-packet, M-podvozok, sportove sedacky s dofukom. Zanovne predne brzdy, komplet nove zadne brzdy Zimmermann+ATE, vymenene oblozenie rucnej brzdy. Nove filtre. Zanovne predne gumy, nove zadne gumy. Sirsie 19"kola striekane do grafitovej farby (ziadny DIP). Sirsie pneu, 235 predu / 275 vzadu. Instalovana rozpera motora Ultra Racing. Auto neskutocne drzi v zakrutach a ma skvelu ovladatelnost. Nanovo skontrolovana doplnena klima. Auto ma zopar kozmetickych vad, vid foto. Umyvane len rucne s profi kozmetikov, v zime garazovane, jazdene len ako vikendovka. Auto v 100% technickom stave, moznost overit v servise podla vyberu. Od 14.5.2015 je v aute riadiaca jednotka JB4, vykon cca 390 koni. Moznost predaja bez JB4 (500 EUR) a rozpery (100 EUR). O auto je ukazkovo starane, vzdy poctivo zahrievane a dochladozvane, top stav, testovaci jazdci nevolat
Vikendovka.
Auto je registrovane v CR / Praha. Mozna obhliadka v Brne pri velmi serioznom zaujme (spravim si vylet). Inak len Bratislava kedze som zo Slovenska (Nitra).
dakujem

viac foto priamo v inzerate
http://www.sportovnivozy.cz/67619-bmw-3-e92-nitra