Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 01/95
Objem válců:4000
Výkon:210kw
Druh paliva:benzín
Barva:Calypsorot met.
Počet najetých kilometrů 324022
Stav vozidla: Pěkný
Platnost STK: 10/2016
Cena: 165000kč
Popis výbavy: Samosvor, EDC, šíbr, anatomy, zadní roletka
Popis provedených oprav: kompletní odkorozivění (spodek auta je v perfektním stavu, vlastně lepším něž vršek

Jsem druhý majitel, koupeno nové u Bychla mám i origo faktůru na cenovku cca 1,6mil a to prej dostali slevu, neb do firmy kupovali dvě

Sedma byla bouraná dvakrát minulím majitelem, jednou to odnesly řidičovi dveře a jednou čumec - bylo měněna chladičovka, blatníky, habna, světla - pán říkal, že to alespoň omladil a rovnou se tam dali FC díly. Když jsem auto koupil, tak se loupal lak na kapotě a blatníkách, takže jsem alespoň pořádně ošetřil vnitřky blatníků a nechal olakovat.
Auto je z provozního hlediska v perfektním stavu, jsem trochu paranoik a když mám něčím jezdit dál než kolem komína, tak se snažím, aby vše perfektně fungovalo a nemusel jsem se celou dobu jízdy klepat, co se vys..e. Na e30 foru je sepsaný celý příběh tohoto auta v mích rukou včetně oprav a mnoho fotek i s vysvětlivkama (vhodné pro dlouhé zimní večery... nutná registrace na e30 foru) http://forum.e30.cz/viewtopic.php?f=22&t=93394
Sedmu dnes zazimuju do stodoly, na prodej nijak nespěchám, případnému zájemci předvedu, ovšem ven jí vytáhnu jen ve slušném suchém počasí. Cca do půlky listopadu bude ještě na značkách, pak je dám do depozita. Je to moje velká srcovka, akorát že se mi začal rýsovat pozemek ke koupi a vzhledem k tomu, že sedmou najezdím jem velmi málo kilometrů, tak dám přednost nemít dluh a víc využít ostatní bawa, které pak taktéž zbytečně zahálí...
P.S. Auto nebylo postiženo tunerem ani plynařem a je v originálním stavu!
P.S.2. Určitě jsem na pár informací o opravě zapoměl, ale mám vše poznamenané a zájemci rád vysvětlím vše co ho bude zajímat.
Nebyla to moje první renovace, s korozí se umím poprat velmi slušně a vím co na ní platí, aby dala pokoj.
P.S.3. Zvednutí na zvedák a případně napíchnutí na diag. GT1 samozdřejmostí
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: odlepila se stropnice; ač před 2 roky opravovaný dispej u BC, tak se opět začali ztrácet pixely. Lak není perfektní. Řidičova sedačka netopí
Kontakt: 777595357
Foto:
Kompletní foto v průběhu mého vlastnictví...
http://mackovo.com/bmw/7er/_7er_full_web/page_01.htm