Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 325i E91 touring

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JaraX »

každý to vidí jinak,
jizdní vlastnosti sou taky součástí výbavy (ne u E91, ale u nektěrých modelů se připlácí za lepší jízdní vlastnosti) no vlastně u E91 taky sportfahrwerk má lepší jízdní vlastnosti a myslím že když má auto sportovní sedačky tak má taky lepší jízdní vlastnosti když se v něm líp sedí a líp to drží v zatáčkách.
je to vše o prioritách, někomu je třeba jedno jak kvalitně hraje audiosystém nebo jeslti ho auto někam odnaviguje nebo neodnaviguje, jeslti když bude pálit sluníčko tak to pujde do auta hodně nebo málo, jeslti musí škrábat okýnka nebo má webasto.
pro spoustu lidi je už todle auto megavybavené
Risa525

#22 Příspěvek od Risa525 »

je vidět že Jaraxe neznáte :D ....raději se s ním do křížku s výbavou nepouštějte.... :D

PEACE!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

jak jsem říkal, každej má jiny požadavky, pro někoho je to hodně vybavené auto, pro jiné socka, je to na každým :)
zidrad

#24 Příspěvek od zidrad »

Risa525 píše:je vidět že Jaraxe neznáte :D ....raději se s ním do křížku s výbavou nepouštějte.... :D

PEACE!!

To nebylo myšleno tak že se chci s někým pouštět do křížku. Jen si myslím že bmw je především o jízdních vlastnostech a až potom o výbavě. Samozřejmě že čím víc výbavy tím lépe, jen myslím že v případě bmw (zvláště 3er) není výbava na prvním místě. I když zase na druhou stranu co v autě není nemůže se pokazit :-) Navíc jsem se dozvěděl zase něco nového a to že sedadla mají vliv na jízdní vlastnosti :-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od JaraX »

já se taky nechci pouštět s nikym do křízku, jen pro přiště je vhodné vypsat výbavu (dle vinu) tím se předejde zbytečným dotazům.

když v sedadle lítáš jak nudla v bandasce tak těžko mužeš jet nějakou ostrou sportovní jízdu.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

zidrad píše:Navíc jsem se dozvěděl zase něco nového a to že sedadla mají vliv na jízdní vlastnosti :-)
přesně tak, asi leckdy větší než jen nižší sport pružiny, daleko lépe auto cítíš... vyzkoušej a uvidíš ten rozdíl :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
zidrad

#27 Příspěvek od zidrad »

Hanz píše:
zidrad píše:Navíc jsem se dozvěděl zase něco nového a to že sedadla mají vliv na jízdní vlastnosti :-)
přesně tak, asi leckdy větší než jen nižší sport pružiny, daleko lépe auto cítíš... vyzkoušej a uvidíš ten rozdíl :-)

Vyzkoušeno :-)
paca

#28 Příspěvek od paca »

surfis píše:No co, xenon a vyhřejvaný zadky to má. Barva pěkná a motor taky super. Proč ne... Kožený sedačky se dají sehnat za 15 - 20K.

tojo, jenže to už jsi na nějakých 270tis kačkách a za to už jsem viděl v německu třílitr v empaketu :wink:
Odpovědět