Druh karoserie: coupe
Rok výroby: 2003
Objem válců: 2289
Výkon: 125kw
Druh paliva: benzín
Barva: orientblau
Počet najetých kilometrů 199900
Stav vozidla: zachovalý
Platnost STK: -
Cena: 139900
prodám 320Ci e46 s motorem M54 125kw , rok 2003/6 , najeto 199500km doložím výpisy z STK v Německu ,výpisy ze servisu BMW ,poctivě vedenou serviskou u BMW do konce roku 2015,kontrolou BMW diagnostikou ,v autě kompletní originální nářadí, ke stavu kastle , předek minimální záseky od kamínků ,kapota, lemy,blatníky, spodky dveří , kufr, prahy vše bez známek koroze ,PZ lem je na hraně odřený viz foto. ( nic hrozného otázka 3000kč u dobrého lakýrníka)
interiér bok sedačky bez známek opotřebení , z volantu není ošoupaná ani vrchní vrstva , madla dveří bez osahání , podvozek bez jakýchkoliv vůlí , volant nikam netahá , při prudším brždění netřepe volantem , výfuk bez úniku ,motor za studena i za tepla nezacvaká ,nevynechává , nehoupe s otáčkami , před 5000km dělány komplet brzdy kotouče i desky, ručka, brzdové hadice a brzdová kapalina v BMW za 900 euro , olej 5w30 , všechny filtry a svíčky za 630 euro , nová baterie ,nové pneu Michelin,
z výbavy : Dynamic Bixenony s natáčením do zatáček originál !! , deštový senzor , šipková navigace s CD přehrávačem + CD changer , 4 el okna ,DSC , skivak , sklopné sedačky ,alu R16 ,WEBASTO nezávislé topení
na stav E46 v ČR i Německu je tato opravdu nadprůměrně pěkná , zabývám se dovozem E46 již delší dobu a mám servis na BMW ,takže už mám představu o stavech , a najít dneska neohnilou je skoro nemožné,jinak není problém kontrola vaším mechanikem , vaší diagnostikou , v případě že bude volný zvedák auto prohlédnout zespodu , auto je dovoz z Německa, přihlášení na CZ papíry je 2800kč , eko se neplatí , s autem můžete odjet po ose , vydám převozní SPZ , pouze se musí zařídit pojištění , nebudu s nikým debatovat o ceně , projeďte si nejdřív ostatní v ČR a udělejte si obrázek sami o tom co se u nás prodává , cena je stanovena na 139900
NEPIŠTE MI PROSÍM ŠKODA ŽE JE TO 320I , NEBO ŠKODA ŽE TO MÁ MALOU VÝBAVU , JE TO AUTO PRO NĚKOHO KOMU JDE PRIMÁRNĚ O STAV A VÝBAVU OŽELÍ , DÍKY
http://www.bmwkouba.cz , 777015909
70 fotek na : http://1url.cz/RtiNk