Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Gone in 60 seconds aneb kradež 320d e91 během minuty

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
ARMAN

#1 Příspěvek od ARMAN »

Kamarad kamarada z fejsbuku. Borec zaparkoval auto, šli na prochazu nahoru po schodech.. za chvili se podival zpět na auto nějaci typci zaparkovali za jeho autem a asi ťukli naraznikem při parkovani, myslel že mu daji listek za stěrač, když mu lezli do auta letěl k autu přitelkyně dal cvakala... za minutu od prvni fotky u auta byli v prdeli :shock:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

bily se za chvili vratil zpět asi pro dalši oběť, když viděl že ho někdo foti tak rychle zmizel
Obrázek

z toho plyne poučeni, u aut jako jsou ty naše ktere se daji otevřit dratem co se vali u silnice neni od věci si udělat zabezpečeni tajny tlačitko, gps pager, zapojeny mobil v autě, alarm atd, i blba paka na pedaly možna zdrži smažku nebo bubaka dostatečně dlouho na to aby si ho někdo všiml
Martinéz

#2 Příspěvek od Martinéz »

8O ufff ty vole, až mi přestal chutnat oběd.
ARMAN

#3 Příspěvek od ARMAN »

Martinéz píše:8O ufff ty vole, až mi přestal chutnat oběd.

z těch schodů? jo taky jsem si řekl že by mě jeblo lezt až nahoru :mrgreen:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

To je hnus!!!
jazet

#5 Příspěvek od jazet »

To jsou dobrý zmrdi :evil:
paveld
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od paveld »

Mě pořád nejde do hlavy, jak je možný s tím takhle rychle odjet??? 8O
Když nepočítám dostat se nějak do auta a když vynechám možnost, že by měli předem připravený klíč přímo pro tohle auto, tak i u e36 s ews by podle mě zabralo několik minut dostat se do jednotky, zkopírovat kód ews do nového klíče. To je to tak jednoduchý?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

CAS je jiná písnička - jednotka sdružená s centrálem, neustále pod proudem (resp. probudí se při jakékoliv aktivitě na centrálu), a klíč se dá udělat přes OBD. Největší problém je dostat se do auta, pak už je to otázka sekund. Tím, že klíče jsou "mejdlo" do slotu, se nemusí ani překonávat mechanika zámku volantu.

Holt geniálně vyřešené ze strany BMW. Nejlepší ochrana proti tomuto je přepinovat OBD zásuvku a na diagnostiku používat redukci. Update softwaru proběhl po aféře v Anglii, ale bohužel odpověď ze strany autorů softwaru na výrobu klíčů už tu taky dávno je.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Brátn Moderátor »

podle mě je to blbost, je to buď fake,

nebo a to mi přijde pravděpodobnější, se jedná o odebrání auta za neplacený leasing, v zahraničí je běžná praxe, že auto odvezou bez jakékoliv asistence policie a pouze majitele informují, že pro neplacení leasingu mu bylo auto zabaveno, jako majitel auta (leasingovka) není problém si nechat vystavit duplikát klíče
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jo, a proto leasingovka jezdí s BMW na značkách ukradených z Fordu Ka. :lol: (ARMAN neuvedl, ale našel jsem si to v jednom článku o dané události - tam byl i upřesněn čas cca 4 minuty na celou akci).
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Brátn Moderátor »

nahoď odkaz
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Brátn Moderátor »

hm hezké, tak je asi lepší mít auto co nebudí závist,

takže zpomalovací řešení je mít vypinovanou zásuvku, nebo nějakou domácí úpravu, aby nebyli schopni použít kabel, šperháky se prodávají volně na DX za pár dolarů

bez kterého kabelu nebude fungovat OBD zásuvka? stačilo by jeho přerušení tajným vypínačem?

nebo vozit páku na volant jako v době fáček
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

roti

#14 Příspěvek od roti »

Fx píše:CAS je jiná písnička - jednotka sdružená s centrálem, neustále pod proudem (resp. probudí se při jakékoliv aktivitě na centrálu), a klíč se dá udělat přes OBD. Největší problém je dostat se do auta, pak už je to otázka sekund. Tím, že klíče jsou "mejdlo" do slotu, se nemusí ani překonávat mechanika zámku volantu.

Holt geniálně vyřešené ze strany BMW. Nejlepší ochrana proti tomuto je přepinovat OBD zásuvku a na diagnostiku používat redukci. Update softwaru proběhl po aféře v Anglii, ale bohužel odpověď ze strany autorů softwaru na výrobu klíčů už tu taky dávno je.
no ja nedavno sledoval asistencku a za necelou minutu byl v aute...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Roti: No a tohle byl zabouchnutý, nebo ztracený klíč? Docela rozdíl a podle toho, co tam nacvičoval, to vypadá na zabouchlinu s klíčem dostupným tak, že po odehnutí dveří polštářkem šlo drátem nacpat klíč do zapalování a otočit/zmáčknout Start tlačítko, pak odemknout kličkou nebo tlačítkem na přistrojovce bo jak to E91 má - nepamatuji se.
Foldas

#16 Příspěvek od Foldas »

když bude zloděj chtít tak ukradne jakekoli auto. stačí zavolat odtahovku ta auto naloží odveze kam si člověk řekne než se všechno dopátra je už auto za hranicemi
Risa525

#17 Příspěvek od Risa525 »

Foldas píše:když bude zloděj chtít tak ukradne jakekoli auto. stačí zavolat odtahovku ta auto naloží odveze kam si člověk řekne než se všechno dopátra je už auto za hranicemi
Nesmíš koukat tolik na televizi....mně v Praze policajti odtahovali auto za nepovelené parkovaní....a když mi volali od Sherlocka že mají neoprávněný pohyb mého auta a jestli ho mají sledovat nebo s ním já dělám nějak kraviny (roztlačovaní,zvedání zamčeného auta na heveru atd.)...že pátračka u něj bude za 2 min, tak at' sem v klidu....nakonec odtahovka parkovala na záchytným policejním parkovišti.... :wink:
Foldas

#18 Příspěvek od Foldas »

každý nemá sherlocka v autě kdybys ho tam neměl tak by jsi asi tlemil kde máš auto.
kalashnikow

#19 Příspěvek od kalashnikow »

Risa525 píše:
Foldas píše:když bude zloděj chtít tak ukradne jakekoli auto. stačí zavolat odtahovku ta auto naloží odveze kam si člověk řekne než se všechno dopátra je už auto za hranicemi
Nesmíš koukat tolik na televizi....mně v Praze policajti odtahovali auto za nepovelené parkovaní....a když mi volali od Sherlocka že mají neoprávněný pohyb mého auta a jestli ho mají sledovat nebo s ním já dělám nějak kraviny (roztlačovaní,zvedání zamčeného auta na heveru atd.)...že pátračka u něj bude za 2 min, tak at' sem v klidu....nakonec odtahovka parkovala na záchytným policejním parkovišti.... :wink:

Pěkný, kolik platíš za tuhle srandu, máš to tedy to Aktivní sledování ?
Joy
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Joy »

Já vám borci nechci kazit náladu, ale celej slavnej Sherlock je na 2 věci. Kdo ví co dělá (a jakože tihle borci evidentně věděli), tak ho odpojí za 20 vteřin a centrála s tim neudělá ani hovno.

Takhle kamarádovi před lety na Slovensku ukradli fungl novou Ochcávku RS s GPS sledovánim a zamykánim všeho možnýho i nemožnýho právě od Sherlocku...
Odpovědět