Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POMOZTE

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hansm5

#1 Příspěvek od hansm5 »

lubooos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lubooos »

Neuveritelna drzost. Jako slysel sem ze uz ujeli treba na motorce, ale aby te chtel prejet jeste autem tak to je sila. Nedokazu si predstavit co bych delal. Ti nepomuze ani kdyz budes mit druhy auto. Nez by ses rozkoukal tak ho stejnak nedojedes. Zmrda najit a normalne ho upalit.
Kani

#3 Příspěvek od Kani »

Protože více očí víc vidí tak kopíruju z e46 fóra, ono to neuškodí:

APEn píše:Zdravím pánové,

ukradli mi BMW e46 330d 150kW touring, r.v. 10/2004 a má najeto 172tis.. Auto jsem zakoupil v listopadu 2012 od M3Maniaca.

Výbava - velká navigace v češtině a mapy 2013, kožený interier, elektronické sklápění zrcátek, automatická klimatizace, tempomat, 3 ramenný nově obšitý kožený multifunkční volant (zesílený věnec), 6-ti rychlostní manuál, parkovací senzory PDC, ABS, DSC, cd přehrávač, xenonové světlomety, automaticky stmívatelné zpětné zrcátko, vyhřávaní zpětných zrcátek, automatické zamykání při rozjezdu, brake force, elektrické stahování všech okýnek a denní svícení (US-DLR).

Provedené opravy:
nová přední ramena, tyčky stabilizátorů, nové turbo, výměna provozních kapalin, demontované klapky sání, nová origo řadící páka, výměna všech filtrů (vzduchový, palivový, olejový a kabinový), výměna palivového čerpadla, nová podtlaková pumpa, nové těsnění sací, výfukové a pod hlavou, výměna stahovačky u řidiče, čerpadlo ostřikovačů, kompletní geometrie a diagnostika, termostat, nově naplněná a vyčištěná klimatizace.

Na zadním nárazníku oděrka.

Pokud o tomto autě budete mít více informací, tak mě prosím kontaktujte buď přes SZ nebo na ondrej.jansky@gmail.com

Více info níže.

APEn píše:Zdravím,

dnes přijel zájemce o vůz a když jsme se měli vyměnit aby si vůz projel, tak zamkl auto a rozjel se proti mě. Naštěstí mě to jen odhodilo ale odjel... Má veškeré doklady k autu a bůh ví, co s tím teď je. Policie už je na stopě, co to je za člověka ale zatím auto nenašli. Stalo se to kousek za Prahou u Zdib. Pokud byste na moje auto kdekoli narazili, dejte vědět policii. Moc děkuji a dejte si bacha na takové šmejdy. :(
Filozof

#4 Příspěvek od Filozof »

Tak to je mazec opravdu. 8O
Co si dnes lidi nedovolí. Muselo bejt předem nachystané na objednávku jinak to snad není možný...

Nějaké fotky auta a zvláštnosti ?
At je se na co koukat ?
A popis zloděje jak vypadal ?
hansm5

#5 Příspěvek od hansm5 »

foto
Přílohy
IMAG0597-1.jpg
IMAG0597-1.jpg (21.97 KiB) Zobrazeno 11881 x
auto_zadek.JPG
auto_zadek.JPG (36.89 KiB) Zobrazeno 11881 x
IMAG0668.jpg
IMAG0668.jpg (32.99 KiB) Zobrazeno 11881 x
hurvajs77

#6 Příspěvek od hurvajs77 »

tak to si snad děláš srandu... Lidi jsou opravdu šmejdi... Takovýmto kreténům nesekat ruce, ale rovnou hlavy...

Přeji ať se rychle najde :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
ARMAN

#7 Příspěvek od ARMAN »

No drzost to je ale když mu majitel da(nebo necha v autě) veškere doklady a kličky tak svině zlodějska toho využije. I když k čemu mu budou doklady? :lol:

auto je pěkne, budu koukat, snad se jen jel projet a najde v pořadku
APEn

#8 Příspěvek od APEn »

On prej volal i někomu jinému z e46 klubu, nejenom mně, takže mu šlo o nějakou e46 asi na díly. Bohužel já jsem si na něj udělal čas jako první... Policie už zřejmě ví o koho jde, zatím mi nedali vědět. Uvidím no...

http://www.odcizena-vozidla.cz/vozidlo/ ... -id-286700
Filozof

#9 Příspěvek od Filozof »

a co telefonní číslo ze kterého volal ?
Mohla policie lokalizovat nebo ne ?
Případně zpetně vypátrat dle sms ruzné místa a události a složit to puzzle odkud to je člověk atd.

Není v autě funkční telefon se simkou ? To by se taky dalo dohledat kde byl signál spatřen. nebo zda ještě signál stále je. :-D
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Brátn Moderátor »

na E46 to píše podrobněji, SIM aktivovaná jen kvůli tomuto inzerátu, takže leda podle IMEI, ale to se prý už taky řeší

nevím co bych dělal, přeji mu ať příště narazí na někoho kdo sebou nosí legálně zbraň
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
nws

#11 Příspěvek od nws »

tak to je celkem sila..a pouceni pro vsechny. ja uz dnes neverim nikomu cizimu. vzdycky kdyz na chvili vylejzam z nastartovanyho auta nebo i jen s klicema v zapalovani, tak se stejne radeji 5x ohlednu, jestli nekde neciha nejaka fetka..ale ono staci jednou zapomenout a je to.. ten mobil je asi dobra vec, pokud u sebe nemaj ty gsm rusicky apod.
ARMAN

#12 Příspěvek od ARMAN »

věřit cizim není problem jen člověk nesmi byt navni a musi davat bacha

jinak našlo se auto?
Odpovědět