Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
POMOZTE
Protože více očí víc vidí tak kopíruju z e46 fóra, ono to neuškodí:
APEn píše:Zdravím pánové,
ukradli mi BMW e46 330d 150kW touring, r.v. 10/2004 a má najeto 172tis.. Auto jsem zakoupil v listopadu 2012 od M3Maniaca.
Výbava - velká navigace v češtině a mapy 2013, kožený interier, elektronické sklápění zrcátek, automatická klimatizace, tempomat, 3 ramenný nově obšitý kožený multifunkční volant (zesílený věnec), 6-ti rychlostní manuál, parkovací senzory PDC, ABS, DSC, cd přehrávač, xenonové světlomety, automaticky stmívatelné zpětné zrcátko, vyhřávaní zpětných zrcátek, automatické zamykání při rozjezdu, brake force, elektrické stahování všech okýnek a denní svícení (US-DLR).
Provedené opravy:
nová přední ramena, tyčky stabilizátorů, nové turbo, výměna provozních kapalin, demontované klapky sání, nová origo řadící páka, výměna všech filtrů (vzduchový, palivový, olejový a kabinový), výměna palivového čerpadla, nová podtlaková pumpa, nové těsnění sací, výfukové a pod hlavou, výměna stahovačky u řidiče, čerpadlo ostřikovačů, kompletní geometrie a diagnostika, termostat, nově naplněná a vyčištěná klimatizace.
Na zadním nárazníku oděrka.
Pokud o tomto autě budete mít více informací, tak mě prosím kontaktujte buď přes SZ nebo na ondrej.jansky@gmail.com
Více info níže.
APEn píše:Zdravím,
dnes přijel zájemce o vůz a když jsme se měli vyměnit aby si vůz projel, tak zamkl auto a rozjel se proti mě. Naštěstí mě to jen odhodilo ale odjel... Má veškeré doklady k autu a bůh ví, co s tím teď je. Policie už je na stopě, co to je za člověka ale zatím auto nenašli. Stalo se to kousek za Prahou u Zdib. Pokud byste na moje auto kdekoli narazili, dejte vědět policii. Moc děkuji a dejte si bacha na takové šmejdy.
tak to si snad děláš srandu... Lidi jsou opravdu šmejdi... Takovýmto kreténům nesekat ruce, ale rovnou hlavy...
Přeji ať se rychle najde
Přeji ať se rychle najde

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
On prej volal i někomu jinému z e46 klubu, nejenom mně, takže mu šlo o nějakou e46 asi na díly. Bohužel já jsem si na něj udělal čas jako první... Policie už zřejmě ví o koho jde, zatím mi nedali vědět. Uvidím no...
http://www.odcizena-vozidla.cz/vozidlo/ ... -id-286700
http://www.odcizena-vozidla.cz/vozidlo/ ... -id-286700
tak to je celkem sila..a pouceni pro vsechny. ja uz dnes neverim nikomu cizimu. vzdycky kdyz na chvili vylejzam z nastartovanyho auta nebo i jen s klicema v zapalovani, tak se stejne radeji 5x ohlednu, jestli nekde neciha nejaka fetka..ale ono staci jednou zapomenout a je to.. ten mobil je asi dobra vec, pokud u sebe nemaj ty gsm rusicky apod.