Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Barnys pozor na něj
Čau klubáci, beru za povinost jako člena tohoto klubu vás upozornit na jistého Ondřeje Krále z Dolních Kralovic který zde vystupuje pod nickem Barnys. Tenhle člověk prodává jak zde tak i na jiných stránkách díly na BMW. Většinou pod číslem 734 309 527 nebo mail pospisilovakristyna@gmail.com . Tenhle člověk zde před nedávnem prodával zadní světla LCI na E61. V inzerátu psal že jedno světlo pravé vnější je bez krytu ostatní v naprostém pořádku jak mě opakovaně ujišťoval i ve zprávách zde na klubu. Mimochodem u toho světla bez skla(plastu) mi tvrdil že stačí vyměnit jen plast ale s tím jsem nepočítal. Světla poslal a já je ihned na poště převzal a divil se že když se jednalo o světla tak balík nebyl poslán jako křehký no ale naštěstí karton byl bez známek poškození tak jsem neměl problém s převzetím. A po rozbalení VELICE DOBŘE ZABALENÉHO ZBOŽÍ jsem zjistil že i druhé světlo je prasklé v místě led blikačů zjevně po nějaké bouračce. Protože světlo bylo hodně pečlivě zabalené a otočené směrem do vnitř balíku. To druhé světlo které u kterého tento člověk tvrdil že stačí přehodit jen plexi byl totálně zčernalý a odloupaný chrom na odrazové stěně VŠUDE . Okamžitě jsem psal zde na klubu tomuto členovi ať se nezlobí ale že mi poslal něco úplně jiného než inzeroval ale pro jistotu mu i zavolal. V telefonu dělal ze sebe překvapeného ale nakonec souhlasil že světla mu pošlu zpět na dobírku na stejnou částku a ještě mě požádal abych je poslal křehce což on neudělal a tím pádem jsem jsem platil asi o 50,- vyšší poštovné. Poslal jsem balík ještě ten den aby tam byl dříve tak expres s tím že až si půjde vyzvednout mé peníze tak jen zaplatí balík který jsem mu poslal zpět. Od té doby tenhle člověk nereaguje na volání,sms,mail ani zprávy zde na klubu. A co mě nejvíc dostalo tak podle trackingu pošty ten balík pošta avizovala a chtěla doručit hned druhý den ale příjemce požádal o uložení zásilky na poště. Peníze si ale vyzvedl
))))) do dnešního dne si balík nepřevzal a zítra ho pošta vrací zpět není možnost se sním spojit ale žije protože stačil na jiných stránkách své inzeráty smazat. Dejte si na něj pozor mimochodem díky svému pátrání jsem narazil na lidi kteří s ním už měli také problémy. Celou věc řeším a dám jsem vědět jak vše dopadlo.

Tak abych uvedl věc na pravou míru. Posílal jsem ti detailní fotky světel jak vypadají ,chtěl si ješte slevu kterou jsem ti dal a to 1000kč . Po prohlídnutí světel si mi řekl ,že je bereš . Na fotkách je vidět ,že žádna prasklina tam není,takže ti nejspíš světlo při rozbalování spadlo na zem a ty si to chtěl hodit na mě, že je poškozený a ted tady ze mě děláš blbce. Nekolikrát jsem se koukal na ty fotky a nikdo tam nic neviděl ,takže tady ze mě nedělej hlupáka a přestan si vymýšlet
Co se týče světla bez předního krytu, tvrdil si že je nepoužitelný že tam daš jiný , dokonce jsem ti i poslal odkaz na jiné nepoškozené světlo ,které by bylo do páru a mé bez předního krytu jsem ti poslal jako bonus , protože mě by bylo k ničemu. Přestan tady psat nesmysly!

Na pravou míru
?To budete moc uvéct u soudu. Pane Král nebo jak se vlastně jmenujete což se brzy zjistí že vás hanba nefackuje. Lžete až to není pěkné. Sem píšete lži ale telefon nezvednete a na zprávy nereagujete ani mému právníkovi jste telefon raději nezvedl což vás ale před soudním sporem nezachrání já těch 1250,- Kč za soudní poplatek ještě obětuji a můj právník si službu k žalobě přičte. Moc dobře víte jak to bylo jen se zde snažíte lidi obelhat a mě tím utvrdil že jste fakt nějaký podvodníček co spoléhá že na to že lidi když jim pošlete něco co neodpovídá tomu co nabízíte se na to vykašlou a raději to nechají ležet. Ale u mě jste narazil a věřte že až to vše skončí budu zde všechny informovat jak vás tenhle pokus stál místo vrácení 4000,- Kč cca 10-12000,-. Ihned po rozbalení balíku jsem světla zkontroloval a zjistil že i druhé světlo je prasklé a hned jsem vám volal a řekl vám že světla posílám zpět na což mám plné právo i v zákoně. Vy jste ještě na mě zkoušel ať to zkusím hodit na poštu což jsem vám odmítl ze 5 důvodů. 1) nejsem podvodník, 2) balík byl neporušen a světla vámi perfektně zabalena,3) balík jste neposlal jako křehký, 4) Pokud je balík poškozený reklamuje tuto věc s poštou odesílatel 5) prasklina je evidentně staršího data podle znečištění. domluvili jsme se na tom že světla pošlu zpět a z vlastní iniciativy připlatím službu křehce. Balík jsem ještě ten den odeslal poslal vám sms že je na cestě a od té doby jste přestal zvedat telefon a reagovat na mé zprávy zde i přes telefon a teď jsem napíšete tyhle lži no další věc která mi u soudu pomůže. Můj právník se vám taky nedovolal zřejmě tohle číslo používáte pouze pro vaše nefér obchody. Mám nafocen váš inzerát i veškerou naší komunikaci jak zde tak i v sms to jsem taky již předal kanceláři která nyní vše připravuje k podání žaloby a já se opravdu těším až zde budu moc lidem napsat jak jste konečně narazil. Jo a až jednou narazíte na stejného podvodníka jako jste vy tak si vzpomeňte na to že boží mlýny melou pomalu a jistě.

jo a žádné fotky jste mi neposlal jen jste mi napsal že zbylé tři světla jsou v naprostém pořádku. A jestli myslíte fotky z inzerátu tak na nich opravdu prasklina vidět není ale díky kvalitě a uhlu z jakého jsou světla foceny. Jak jsem vám při prvním a vlastně i poslední telefonátu řekl tak je prasklina nejvíce vidět když se rozsvítí blinkr. Nechápu proč jste si světla nechal poslat zpět a tím mě donutil zaplatit dalších 250,- kč a pak si nechat zásilku nejdřive uložit na poště a pak ji ani nevyzvednout a nechat poslat zpět. A já vám několikrát psal aby jste ji vyzvedl na což jste ani nereagoval. To je poněkud divné jednání nemyslíte? Ať si každý zde na klubu o vašem přístupu a jednání udělá obrázek sám. A věřte že já mám svědomí čisté proto to i řeším soudní cestou když s vámi není možná domluva.
aneter píše:Sedyvlk6: pak napis jak jsi dopadl.. podle toho jak se ohanis soudama kvuli par tisicum jde hned poznat ze jsi se nikdy nesoudil. A pokud ano tak mas zarucene "nejlepsi" pravniky...
Dám vědět. A nejde jen o těch pár tisíc ale hlavně o princip a to že když kupuju něco zde od dalšího klubáka tak bych čekal seriozní jednání a ne to že tu bude někdo zkoušet tyhle věci. To by měla být jedna z výhod klubu. A pro zajímavost nebudeš možná věřit ale soudil před 3 lety s Podvodníčkem z Aukra co mi taky poslal něco co nefungovalo a on tvrdil že stím na poště někfo musel fláknout.No sice to trvalo 2 roky ale věc kterou mi prodal za 1800,- ho nakonec vyšla na 9600,- Na tyhle věci nemusíš mít nejlepší právníky na to stačí i začateční koncipient. A k soudu vlastně ani nejdeš tohle soud alespoň v mém připadě rozhodl bez účasti na základě dodaných podkladů.
-
- Kontaktovat uživatele:
držím palce, ať se vše vysvětlí, jen si dovolím reagovat, jelikož jsem tak trošku "od fochu"...
"Ihned po rozbalení balíku jsem světla zkontroloval a zjistil že i druhé světlo je prasklé a hned jsem vám volal a řekl vám že světla posílám zpět na což mám plné právo i v zákoně. Vy jste ještě na mě zkoušel ať to zkusím hodit na poštu což jsem vám odmítl ze 5 důvodů. 1) nejsem podvodník, 2) balík byl neporušen a světla vámi perfektně zabalena,3) balík jste neposlal jako křehký, 4) Pokud je balík poškozený reklamuje tuto věc s poštou odesílatel 5) prasklina je evidentně staršího data podle znečištění. "
Ze zákona máš právo poslat zboží zpět, ale jedná se o nové zboží zakoupené prostřenictvím "komunikace na dálku" - řekl bych, že na bazos apod se to nevztahuje...pak k té poště - chválím bod 1, bod 2 je samozřejmostí, bod 3 už reálně neexistuje - řešil jsem to s manažerkou pošty - oni by se ke všem balíkům měli stavět stejně - tzn. když pošleš skleničky, které perfektně zabalíš a nepošleš to křehce, tak ti stejně zaplatí škodu, bod 4 - zde reklamuje adresát - má na to právo do 3 dnů od převzetí zásilky - skutečně už to v tu chvíli není záležitostí odesílatele...bod 5 je jasnej:)
"Ihned po rozbalení balíku jsem světla zkontroloval a zjistil že i druhé světlo je prasklé a hned jsem vám volal a řekl vám že světla posílám zpět na což mám plné právo i v zákoně. Vy jste ještě na mě zkoušel ať to zkusím hodit na poštu což jsem vám odmítl ze 5 důvodů. 1) nejsem podvodník, 2) balík byl neporušen a světla vámi perfektně zabalena,3) balík jste neposlal jako křehký, 4) Pokud je balík poškozený reklamuje tuto věc s poštou odesílatel 5) prasklina je evidentně staršího data podle znečištění. "
Ze zákona máš právo poslat zboží zpět, ale jedná se o nové zboží zakoupené prostřenictvím "komunikace na dálku" - řekl bych, že na bazos apod se to nevztahuje...pak k té poště - chválím bod 1, bod 2 je samozřejmostí, bod 3 už reálně neexistuje - řešil jsem to s manažerkou pošty - oni by se ke všem balíkům měli stavět stejně - tzn. když pošleš skleničky, které perfektně zabalíš a nepošleš to křehce, tak ti stejně zaplatí škodu, bod 4 - zde reklamuje adresát - má na to právo do 3 dnů od převzetí zásilky - skutečně už to v tu chvíli není záležitostí odesílatele...bod 5 je jasnej:)
Jasně to o čem píšeš je že zboží mohu poslat zpět bez udání důvodu u noveho zboží ale já zboží vracel protože neodpovídalo popisu ( bylo poškozené i druhé světlo což prodávající nikde nezmiňoval a trvrdil že světla jsou v naprostém pořádku) a s tou poštou i kdybych byl zmetek a šel to zkoušet reklamovat tak by se mi vysmáli. Ten balík byl opravdu dobře zabalený světla ve folii vystlané a krabice bez známky poškození a ten praskanec je fakt očividně starej což je taky věc která mě utvrzuje v tom že to bylo tak i poslané. Je pravda že je při zhasnutém blikači minimálně vidět ale jakmile se blikač rozsvítí tak je to už zřetelný. Na záčátku jsem si říkal že si toho opravdu odesílatel nemusel všimnout ale po tom co jsem si s ním potvrdil že světla posílám zpět a zaplatil další poštovné a on ze mě udělal zase blbce a nechal to ležet na poště která mi to po deseti dnech vrátila zpět a on nereagoval a dělal mrtvého psa už mám o něm pochybnosti. A to jsem se ještě sám nabídnul že poštovné zpět budu hradit sám jelikož jsem si říkal no on si toho asi fakt nevšimnul tak ať neplatí dvakrát poštovný.Tohle se prostě nedělá a už vůbec by se to nemělo stávat tady na klubu mezi náma klubákama. A lidi kteří se s tímto setkají a raději hodí flintu do žita prostě je takový přístup podporují což je špatně.
Není lepší balíky rozbalovat na poště, nebo před doručovatelem a ihned podat reklamaci a zablokovat vyplacení peněz odesílateli ? Narazil jsem na plno zmr-dů, kteří pošlou i klidně něco jiného. Buď si je najít a rozbit jim držku, za což můžeš mít pěkný problém, nebo rozbalit před svědkem, ideal pošta či doručovatel, mít připraven foťák. Máš právo rozbalit před doručovatelem i na poště, i přesto že ti tvrdí opak, jsou líní. Foťák má dnes každý telefon. Z toho tě žádný právník nevyseká a pokud má rozum i zkušenosti, řekne ti ať se na to vykašleš neboť nemáš možnost prokázat že jsi to nepoškodil ty 

Re:
Hele ty Podvoníčku já na bazoši jsem žadná tvá světla neprodával nevím co tady špekuluješ a styď se za to jak podvádíš lidi a navíc i klubáky.barnys píše:Tak hlavne ze si je prodaval na bazosi jako neposkozene v super stavu

Re: Barnys pozor na něj
Nevím proč těd lžeš ,že si je neprodával když ten inzerát mám vyfocený
Takže podvodníkem tady seš ty. A nemusíš mi psát soukromou zprávu. Příště když něco napíšeš tak se ujisti co píšeš

Prosím Tě nehraj to tady na všechny kolem aby ses nějak očistil...copa oni už si na tebe lidi dávají pozor??? Dej sem ty fotky rád se na ně podívám. Jinak stav se až pojedeš přes Plzeň

Fuha vážne huste
a kto je teda podvodníkom? aby som vedel!!