Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo tuhle M5
Rikal jsem o ni, pokud si dobre pamatuji, ze byla na prodej asi pred rokem, mozna dvema ve stejnem stavu, alespon podle fotek, mela i ty cinsky svetla, na budiku udajne 80t km a cena byla 420t
Doufam, ze se nepletu v najezdu, ale jestli ano, tak ne o moc, jeste jsem si rikal, ze jediny duvod proc by cena byla takhle vysoko je skutecne nizky najezd a perfektni stav, o cemz opravdu nejsem presvedceny
Kazdopadne napisu to same co rikam kazdemu kdo chce M5-pokud o tomhle aute realne uvazujes, projed si jich co nejvice, prohledi, svez se a pak si udelas obrazek sam..

Doufam, ze se nepletu v najezdu, ale jestli ano, tak ne o moc, jeste jsem si rikal, ze jediny duvod proc by cena byla takhle vysoko je skutecne nizky najezd a perfektni stav, o cemz opravdu nejsem presvedceny

Kazdopadne napisu to same co rikam kazdemu kdo chce M5-pokud o tomhle aute realne uvazujes, projed si jich co nejvice, prohledi, svez se a pak si udelas obrazek sam..
Další z těch co tu budou neustále kolovat pokaždé s jiným nájezdem
. Ani ne před rokem se prodávala za 400 000,-Kč a před třema za 179 000 

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
Tenhle konkretni kus mel jako posledni tusim 2 majitele mlade kluky (tedy alespon posledni urcite), predposledni ji prodal za 170t po tom co ji koupil v Auto Import Mach za 315t, ten posledni ji olepil bilou a karbonovou folii a ve finale prodal snad za 120t-140t na Kladno do Born for roads kde ji prodavaly opet za 315t, predpokladam, ze ji prodat nestihly a tenhle posledni bazar v Mecholupich bude nejaky "sprizneny", takze tam auto asi prevezly, aby nedavaly najednou velkou slevu na Kladne
Jinak auto vyjelo z fabriky jako bile, je prelakovano do cerne a kilometry by mely sedet jen s tim, ze poslednich asi 20t km se v aute vystridalo X lidi, takze buhvi jak to stihly zhuntovat kdyz uz tam davaly i novou spojku..

Jinak auto vyjelo z fabriky jako bile, je prelakovano do cerne a kilometry by mely sedet jen s tim, ze poslednich asi 20t km se v aute vystridalo X lidi, takze buhvi jak to stihly zhuntovat kdyz uz tam davaly i novou spojku..
http://www.sportovnivozy.cz/51390-bmw-m5-v8-400-ps
Taky by mě zajímalo v jakym je stavu za tuhle cenu. Fotky vypadají lákavě ale nechce se mi 500 km abych objevil nějakou vránu bez výkonu.
Taky by mě zajímalo v jakym je stavu za tuhle cenu. Fotky vypadají lákavě ale nechce se mi 500 km abych objevil nějakou vránu bez výkonu.
Tak ono jde o to co je bez vykonu, vetsina tech M5 nedostavala preventivni servis ktery se ale co se tyka vykonu da relativne levne, za cca 20t, napravit.
4x cidla vacek, 2x vahu vzduchu, 2x predkatove lambdy a pak uz jen spotrebak, svicky, oleje, separatory atd., pak udelas pro navraceni vykonu maximum a pokud nema motor spatne komprese, ci neni vylozene poskozeny, mela by jet jako nova
4x cidla vacek, 2x vahu vzduchu, 2x predkatove lambdy a pak uz jen spotrebak, svicky, oleje, separatory atd., pak udelas pro navraceni vykonu maximum a pokud nema motor spatne komprese, ci neni vylozene poskozeny, mela by jet jako nova

No medo to co jsi sepsal se do 20k nevejde ani náhodou nicméně na m5 se toho najde zřejmě mnohem víc jak na každym jinym autě nehledě na riziko větší nehody a timpádem zničených jízdních vlastností. To už je téměř neopravitelé a novému majiteli místo aby m5 přinesla radost z jízdy tak mu přinese hromadu šedivých vlasů na hlavě s následnym prodejem se ztrátou. Ale pravda o tom nebyla řeč ale i tak se na tom motoru může najít víc. Vanosy po smrti, chrastící hlava atd.... No uvidíme třeba bude lepší než se zdá. Asi se tam vypravim a pokud tom bude blbý jedu do DE.
4x cidla vacek 7800,-, 2x vahu vzduchu 4400,-, 2x predkatove lambdy 3700,- a jeste ti zbyde 4000,- na olej
Vsechno to jsou ceny Bosch, nebo Vemo dilu, samozrejme, ze kdyz si pujdes koupit ten samy Bosch do BMW, tak to bude skoro dvakrat tolik
Vanosy jsem repasoval, pokud ti neodejdou elektromagnety, tak je to jen otazka pretesneni za par korun, chrasteni se muzes zbavit pomoci Dr. Vanose z USA, vyjde to cca na desitku, je to ale jen esteticka zalezitost, na funkci to vliv nema.
Samozrejme toho je na M5 mnohem vice, ja si to radeji ani nepsal, ale nejake statisice uz to budou
To uz se ale bavime o novem skoro vsem..

Vsechno to jsou ceny Bosch, nebo Vemo dilu, samozrejme, ze kdyz si pujdes koupit ten samy Bosch do BMW, tak to bude skoro dvakrat tolik

Vanosy jsem repasoval, pokud ti neodejdou elektromagnety, tak je to jen otazka pretesneni za par korun, chrasteni se muzes zbavit pomoci Dr. Vanose z USA, vyjde to cca na desitku, je to ale jen esteticka zalezitost, na funkci to vliv nema.
Samozrejme toho je na M5 mnohem vice, ja si to radeji ani nepsal, ale nejake statisice uz to budou

A toto někdo znáte?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
Meda píše:4x cidla vacek 7800,-, 2x vahu vzduchu 4400,-, 2x predkatove lambdy 3700,- a jeste ti zbyde 4000,- na olej
Samozrejme toho je na M5 mnohem vice, ja si to radeji ani nepsal, ale nejake statisice uz to budouTo uz se ale bavime o novem skoro vsem..
Tak to jsem myslel, že to bude dražší. Nicméně auto už jsem pořídil a vypadá to, že možná dojde na ty váhy vzduchu i když nutný to asi není. Kde je nejlépe koupit? Díky