Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo tuhle M5

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
Meda

#21 Příspěvek od Meda »

Vsechno muze byt vzdycky drazsi, jen to chce chvilku hledat :)

Jakou jsi nakonec koupil?
elektrik

#22 Příspěvek od elektrik »

Koupil jsem ji od místního člena danm5. Moc pěkný kousek.
Meda

#23 Příspěvek od Meda »

To jsem netusil, ze ji prodava, vypadala moc pekne :)
danm5

#24 Příspěvek od danm5 »

Už dlouho jsem nad prodejem přemýšlel, chci cabrio vzhledem k tomu že druhý auto mám jen pro účel rodinných výletů s děckama. Kdybych měl M5 pouze pro sebe tak jsem ji neprodal za žádnou cenu. Ještě byla možnost ufláknout fleksou střechu, ale myslím že prodat ji do dobrých rukou byla lepší varianta :)
elektrik

#25 Příspěvek od elektrik »

Díky dane, to víš že je v dobrých rukou a začínají menší servisní práce. Dneska jsem sundal to sání a vyndal ten ventil co hlásí diagnostika, ale nenašel jsem na tom ventilu vadu. Normálně těsní když má a otevírá když má. Jelikož mam už koupenej novej tak ho tam vrazim a uvidí se na diagnostice co se bude dít. Ta žlutá kontrolka je pro mě jak rudej hadr na býka. Teď jsme se zaměřil na to co ta chyba znamená a je to chyba 149 Fehler bei leeram Tank což je podle překladače chyba prázdné nádrže. Co to asi znamená? 8O
elektrik

#26 Příspěvek od elektrik »

tak nebudem plašit po vymazání závad a ujetí 150 km se zatím kontrolka nerozsvítila tudíž snad vyřešeno.
Odpovědět