Ahojte,
vcera (17.8.) som objavil na sportovnivozy.cz cervenu M3 e46 v manuali - moje vysnivane auto. Tesil som sa, ze dnes tam zavolam a - inzerat tam uz nie je Cize majitel si to bud rozmyslel, alebo take auto nehladam sam.
Nema nahodou niekto info o tom aute?
Pripadne ak by mal niekto na ruke M3 manual v top stave, dajte vediet, mam to auto uz dlhsie v hladaciku.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
krytky sú v čiernej ešte od predchodzieho majitela.
rozmyslel... keď sem prišiel na druhý deň chlap s peniazmi a chcel to odviezť. Došlo mi, že to nechcem. Čo si za tie peniaze kúpim s podobným výkonom a aby to auto nestrácalo na hodnote....
Presne jak pises, jeste pred 5ti lety se techto emek lidi zbavovali za 350k a jakysi strop ceny byl 500k, dnes pomalinku vymiraji a pekne kousky s malym najezdem uz jsou kolem 40k €....., a hlavne je to jedno z mala univerzalnich aut, se kterym muzes do prace, do kina, na okruh i na lyže a hlavně můžeš na okresce prohánět i top auta a úplně nejhlavněji tě v nem baví každá zatacka ...
M3maniac píše:Presne jak pises, jeste pred 5ti lety se techto emek lidi zbavovali za 350k a jakysi strop ceny byl 500k, dnes pomalinku vymiraji a pekne kousky s malym najezdem uz jsou kolem 40k €....., a hlavne je to jedno z mala univerzalnich aut, se kterym muzes do prace, do kina, na okruh i na lyže a hlavně můžeš na okresce prohánět i top auta a úplně nejhlavněji tě v nem baví každá zatacka ...
Tak jsem poprve v zivote pred par lety dobre investoval ... manual,89 tis km, ...... yesss
Náběh neřeším, motor není problém zrepasovat. Ty ceny jako 40 tisíc a podobně je asi tak pro sběratele akceptovatelné, já by som to za to nedal. Asi mě vysmějete, no dnes si jedu sednout do nového mustangu a camara...jestli mě drapne tak svého mazla asi prodám.
SlavikM3 píše:Náběh neřeším, motor není problém zrepasovat. Ty ceny jako 40 tisíc a podobně je asi tak pro sběratele akceptovatelné, já by som to za to nedal. Asi mě vysmějete, no dnes si jedu sednout do nového mustangu a camara...jestli mě drapne tak svého mazla asi prodám.
No jinak BMW M3 E46 the best
Keby ta teda zaujali, kludne napis, ja ta jej rad "zbavim"
SlavikM3 píše:Náběh neřeším, motor není problém zrepasovat. Ty ceny jako 40 tisíc a podobně je asi tak pro sběratele akceptovatelné, já by som to za to nedal. Asi mě vysmějete, no dnes si jedu sednout do nového mustangu a camara...jestli mě drapne tak svého mazla asi prodám.
No jinak BMW M3 E46 the best
km sa zdaleka neprejavia len na motore, prejavuje sa to na vsetkom - stavom kasne pocinajuc a jej (ne)rozvrzanie (podlaha vzadu a uchytenie zadnej napravy do nej-choroba E46), cez podvozok, diferak, prevodovka, interier...
Camaro celkem pěkné, no mustang to byla bída. to zpracování..nesedí jednotlivé díly plechařiny, měli jich tam asi deset, vždy něco jiného. Vnitřek taky vypadá levně. Líbil se mi challenger ale to je jenom na vyhlídkové trasy, nebo jeté maserati grandturismo 2009, to jelo. Auto bude na prodej. Teď je v renocaru, zistil som, že nebyli dělané svolávací akce na šály na klice a airbag spolujezdce. Takže půjde dole vana a budou koukat v jakým jsou stavu a možná budou nové šály zdarma.
to samozrejme plati, ale darmo sa mozes k autu chovat ako chces slusne a poctivo servisovat, cim viac km tym to na aute viac poznat. Mal som a videl som dost vela auta na to aby som bol o tom dostatocne silno presvedceny.
Alebo inak - ak by ten isty vodic navrkal na dvoch rovnakych autach rozdielne km tak sa stavim o cokolvek ze tie dve auta od seba jednoznacne odlisim.