Ahojte, stala se mi hodně nemilá věc. Z druhého auta mi ukradli klíče od BMW, navíc se stěhuji tak mi to všechno tak nějak přineslo spoustu starostí. Mám dotaz. Objednal jsem si klíče z bmw - z origo servisu - došel mi key, včetne vybroušeného klíče (když k autu dojdu, zmáčknu odemknout, auto klíč vidí,ale neodemkne se, je první potřeba jej zasunout do slotu,aby se spároval), ovšem u auta jsem zjistil, že vybroušený klíč nezasunu do zámku kvůli tomu, že se do něj už někdy v minulosti nejspíš někdo chtěl dostat. Měl jsem i zámečníka a ten mi dal jedinou možnost - odvrtat zámek.
Ted řeším co dál - lze z auta uplně zámek vytáhnout a nemít ho tam ? Uvažoval jsem o nějakém zaslepení, popřípadě koupě kliky z anglické verze bez otvoru na zámek, nebo stávající klíky zavaření díry, přebroušení a zalakování.
Nemá někdo zkušenost? Chápu, že tím přijdu o možnost auto odemknout manualne, ale budu spíš rád když zámek mít nebudu. Díky za tipy.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.