Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Z3 - výška řidiče?

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
petrh
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od petrh »

Zdravím všechny příznivce Z3.
Syn už dlouho přemýšlí nad koupí Z3, avšak při jeho 195 centimetrech nevím, jestli by se do auta vešel. Na internetu jsem četl, že lidi s tímto většinou nemají problém, ale i tak. Co si o tom myslíte vy? Popřípadě, nepochází někdo z okolí Ostravy a byl by ochotný nechat syna sednout do jeho Z3, jen ať víme jak na tom je? Děkuji za veškeré odpovědi a případné rady. :)
pinkpiggy

#2 Příspěvek od pinkpiggy »

Zajem ma o roadster (cabrio) nebo coupe? V mem coupe se vozil znamy, ktery ma neco okolo 195cm take, rikal, je docela mohutny (ne ovalny, ale mohutny), pri posunuti sedacky uplne dozadu a dolu se vesel, ale rikal, ze by potreboval pro idealnost sportovni pedaly.. U roadsteru by tudiz dle meho nemusel mit problem (pokud nebude pokukovat po hamann hard-topu :D)..
petrh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petrh »

díky ,zitra se jdem na jedno cabrio podivat tak se uvidi
petrh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od petrh »

pořad si nejsem jisty ,synator všemozně sedačku nastavoval a zada posouval podle mně do polohy ležiciho střelce na zadech :wink: at to odsouhlasim,je pravda je že sedačka možna mohla jit možna dolu nefungovala,ale pořad ta vyška 195 cm je asi na hraně
Přílohy
WP_20151025_09_50_05_Pro 1.jpg
WP_20151025_09_50_05_Pro 1.jpg (170.87 KiB) Zobrazeno 4053 x
pinkpiggy

#5 Příspěvek od pinkpiggy »

Ja teda ve vsech autech drive take jezdival jako (pekna definice) "strelec lezici na zadech". Teprve az v z3 jsem si zvyknul na jizdu takrka v 90stupnich a uz mi to zustalo v jakemkoliv aute. Pokud ma 195cm, urcite mu v z3 nezbude nic jineho, pokud se chce vejit, naucit se ridit v co nejvice ostrem uhlu a ne "frajirkovsky" nalezato. Protoze to pak vazne nema sanci se tam vejit :D

Kazdopadne dle fotky si myslim ze v pohode. jak se rika, v kazdem spravnem sportovnim voze se musi dosahnout na zadni kola, coz pri jeho 195cm jiste nebude problemem :D a povede-li se si zvyknout na jizdu v takrka 90stupnich, nemyslim si ze s nohama bude problem (otazka jeslti hlavou nebude mlatit o strechu, ale tak v kabru je alespon platena, tak to nebude tak bolet :D).
Odpovědět