V tomto rozměru je Michelin už rok nevyrábí a vyrábět nebude. Nahradily je Pilot Sport4. Já jsem fčíl zřejmě poslední dva kousky za velmi drahý penys sehnal ve Francii v nějakém zapadákově ležely na skladě.
edit: Asi ne, stejně tak PS4.
edit2: btw co ta PS2? Má smysl ji koupit, nebo je to už starej nesmysl? Dělá se RF (chci) na rozdíl od PS4 a PSS a asi bude lepší než PS3..
Zjištoval jsem "čerstvost" Super Sportů na jednom českém e-shopu a prý mají 2014. Je to OK, nebo na to mám bodat? Jakou to hraje roli? Předpokládám, že to mají v nějakém rozumném skladu.
PSS se vyrábějí samozřejmě dál, ale už ne ve všech rozměrech jako do loňska... ty již nevyráběné rozměry se nyní dělají v dezénu PS4...které na 99% budou na howno, protože je u nich napsáno " excellence in longevity" čili to bude nějaká tvrdá směs
ty PSS jsou tak dobré proto, že (ač je to střeet legal guma) tak se dělají ze směsi pro semislicky
pavproch píše:PSS se vyrábějí samozřejmě dál, ale už ne ve všech rozměrech jako do loňska... ty již nevyráběné rozměry se nyní dělají v dezénu PS4...které na 99% budou na howno, protože je u nich napsáno " excellence in longevity" čili to bude nějaká tvrdá směs
ty PSS jsou tak dobré proto, že (ač je to střeet legal guma) tak se dělají ze směsi pro semislicky
Koukal jsem na nějaké recenze PS4 a vůbec je nehodnotí špatně. Cena je v podstatě stejná jako PSS.
Mně prý neska přišly ty dva kusy PSS 255/35 R18 z Francie... v pondělí na ně kuknu.. neska se mi už nesce, sem nějaký přešlý (fčera se mi vrtali v koleně, neska ňa vykopli dom o berlach)
Nějaké další tipy, kde je sehnat? Na pneushopu mají jen přední, zadní údajně sehnat neumí, nejlevnější pneu je taky nemají, ... Na proprumyslu je mají, ale 8týdnů...