tak to jsem fakt nepochopil To jsou ale blby dotazy, co na to rict, letos asi ne, jelikoz jsem ji bral jeste pred povodnema a doufam ze predtim taky ne
Kdyz jsem (2012) kupoval novy evo, slibil jsem ze prodam zetko. Dneska prodavam (uz je prodany) evo a baworacek zustava v garazi. Takovej je zivot. Dneska ma zetko 7 let+ a najetych necelych 45 tisic. To je auto ktery musi kazdej milovat.
to varkel: ta nejúžasnější silnice vede na Stelvio?
Já jen že jsem tam měl vloni v půli června na mále. Spali jsme v Soldě (Suldenu), to je jen kousek a před sebou pořádnou porci do Marseille. Takže už v 9 na cestě,od půlky stoupání ležel sníh,takže se střechou. To byla chyba. V jedné takové pravé přes nohu,kde navíc byla zídka skoro až do vrcholu zatáčky jsem potkal auto,které jelo seshora. Já ho pochopitelně do posledního momentu neviděl,bylo tak 3m nade mnou. Řidič ale měl rozum a dal mi šanci. Ne se vyhnout,to nešlo,ale zabrzdit. Povedlo se a dál jsem jel bez střechy a rád. V beranici jako komickém převleku, který je na každou delší výpravu nutný. Tož tak.