Po radě z jiného vlákna jsem se byl optat na krátkou anténu v Peugeotu. Ptal jsem se na 605 ale podle jejich databáze se nic takového na 605 nedělalo, snad jen teleskop, a i kdyby tak už nejsou k dodání. Při odchodu jsem si náhodou všimnul že je na vystavené 308 taková malá šikovná. Dnes jsem tam sjel po tel. domluvě, že pokud bude pasovat tam mi ji sundají a sami si objednají další. Takže pasuje a stojí, alespoň v OV 190kč.
BMW anténa je taková rovnější, stála ale něco přes 700Kč a příjem je samozřejmě oproti čtyřiceticentimetrovému prutu horší.
Francouzská varianta určitě není špatný nápad.
btw sundáváte ji někdo do myčky? Já ne a nevidím k tomu důvod, ale nedávno jsem byl na myčce v CB, kde mě týpek s wapkou zaříkával, ať ji sundám, že o ni přijdu a že včera tam byl někdo s úplně stejným autem a taky ji sundal
Nějaké výraznější zhoršení příjmu jsem zatím nezaznamenal. V myčce si dokážu představit, že by se dokázala vyšroubovat. Minulý týden jsem potil sádlo při leštění a teď mám auto celé od saharského písku zítra asi postavím na déšť, do myčky s tím raději nepojedu.
Na kartace bych s autem nejel a s bawem uz vubec ne.
Ja uz nevoskuju, pouzivam obyc sampon Carline s voskem carnauba a predtim auto umeju wapkou s aktivni penou. Pak osusim vyzdimanou jelenici, vsechno tak 60 -100 minut na auto. Lesk jak blesk