Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis, opravy, diagnostika, plaťák, ND;Klatovy

Seznam SOUKROMÝCH nabídek na opravu součástek pro vozy BMW. Komerční a jinak podobné nabídky budou okamžitě mazány!!!
Zpráva
Autor
Author
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Author »

Ahoj.

Rád bych prostřednictvím fóra nabídnul své služby :wink:

Takže tady je nějaký hrubý nástřel toho, co zvládnu.

Diagnostika BMW ISTA, GT1, DIS, SSS Progman, Inpa, NCS Expert...- načtení a mazání chybových hlášek, live data, kódování...
kompletní opravy motorů
měření komprese benzín
měření komprese diesel
měření těsnosti spalovacího prostoru
měření tlaku v palivové soustavě
měření tlaku oleje
měření všech tolerancí/ vůlí v motoru při rozsáhlejších opravách
potom taková ta klasika: výmněny motorů, hlav, rozvodů, ložisek, zabroušení ventilů, výmněny simeringů ventilů(bez demontáže hlavy), přetěsnění motorů, nastavení a přetěsnění rotačních vstřikovacích čerpadel, výmněny a kontroly CR vstřiků, opravy Vanosů, výmněny spojek, převodovek, atd.

Nerad dělám věci "nějak"..
Takže vše dělám podle TISu s odpovídajícími přípravky..

co se podvozku týče, tak veškeré výmněny ramen, čepů, tlumičů, silentbloků, pružin, uložení, ložisek(bez demontáže těhlice), brzd, atd.

Dále mohu nabídnout odtah a převoz aut na platu nebo dovoz ze zahraničí,
prodej veškerých náhradních dílů, náplní a filtrů za zajímavé ceny 8)
Veškeré díly beru od německé firmy Trost. Nebudu nikomu nic nutit, ale z firem, co působí na českém trhu, si myslím, že to je společnost, která si nejvíce snaží budovat jméno tak, že neprodává polské nebo čínské napodobeniny..
Takovej z toho já mám pocit po zkušenostech s Kelly, ELit, APM, atd....

Ceny olejů:

5w-30...230 Kč/litr
5w-40...180 Kč/litr
10w-40...120 Kč/litr

vše Liqui-Moly se specifikacemi BMW, většinou je na prvních příčkách v různých testech
výmněna oleje včetně smazání oilservisu ZDARMA 8O

To je tak vše, co mě zatím napadá, ale nejlepší je zavolat nebo napsat.

Provozní doba je čistě na domluvě, možno víkendy, svátky, atd..

Kontakt:

tel.: 721-029-561
e-mail: author-bmw@seznam.cz
případně SZ tady na fóru

Fotky z dílny: http://lds1.rajce.idnes.cz/

Pokud nezvednu telefon (v dílně nemam moc signál nebo to neslyším) stačí napsat stručně SMS a zavolám zpět :wink:

Dílnu mám 10km za Klatovama, Plzeňský kraj.
Author
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Author »

prozatím pár fotek na rajčeti :wink:

http://lds1.rajce.idnes.cz/
Author
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Author »

:wink:
Author
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Author »

rozvody na e91 320d N47

Obrázek

Obrázek
Author
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Author »

opět malej upgrade :wink:

e39 M5 přetěsnění vanosů:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

prasklá hlavička na 325i

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Author
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Author »

e87 118d rozvody a setrvák

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Výměna zátěžové dečky e60

Obrázek
Author
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Author »

doplněny ceny maziv nahoře :roll:
Macek_One

#8 Příspěvek od Macek_One »

Tak za mně můžu vřele doporučit. Výměna všech hyrdoštelů a diagnostika měření komprese , přetěsnění vánosu a hlavně výborný pokec vše vysvětleno
čemu jsem nerozuměl a to vše za jeden den. Vše děláno podle TISU a dotahováni na momenty. Dílna čistá a veškeré nářadí čisté a uložené.
Díky za skvěle strávený den a pokec.
Steiner

#9 Příspěvek od Steiner »

Za mě taky spokojenost, všem můžu doporučit.
matik

#10 Příspěvek od matik »

Jsem rád že jsem můžu také připsat velkou chválu :wink:
Ceny více než dobré a kvalita odvedené práce výborná :wink: ... Myslím že i pro Plzeň a okolí se vyplatí nějaký ten kilometr navíc zajet do této dílny :wink: .. Cena i ochota vám to vynahradí :)
MIKECZ1

#11 Příspěvek od MIKECZ1 »

Jel jsem za pánem až z Prahy a musím uznat, že naprostá spokojenost. Mohu jen a jen doporučit!!! :) :) :)
elektrik

#12 Příspěvek od elektrik »

Rovněž doporučuju. Jezdim za Tomem s 2 autama včetně M5. Vždy vše dokonale provedný bez jakýchkoliv problémů. Perfektní domluva, super ceny. Dodrženy dílenské postupy. Výborný přístup. Zatím nic nebyl problém opravit či vyměnit. Dílna vždycky nachystaná a uklizená. Kvalitní nářadí a originál přípravky snad na všechno.
mikevana

#13 Příspěvek od mikevana »

zdravím chlapy,tak po dnešní návštěvě u Tomáše,žasnu,že se ještě v dnešní době dá najít perfektní opravář,kterýmu můžete věřit,že svou práci dokonale ovládá.Přístup,dílna,nářadí,vše perfektní,všem můžu jen a jen doporučit,rád se tam budu vracet.Za mě :palec: :palec: :palec: :smile2:
stepan001

#14 Příspěvek od stepan001 »

Zdravím, také mohu jen potvrdit výše uvedené recenze. Ochotný, zručný, slušný. Jen tak dále. Díky.
tomass

#15 Příspěvek od tomass »

můžu jenom a jenom vynachválit. Je to pan Mechanik, ale co víc, díly které používá je fakt kvalita. Žádná Čína nebo Polsko. Bere je od německé firmy Trost :wink:
SoudekXXX

#16 Příspěvek od SoudekXXX »

Tak se můžu také přidat k dalším VELMI spokojeným lidem kteří odjíždějí od tohoto PANA mechanika ....... bohužel bývalí majitel mé E46 330XI na LPG tak nějak kašlal na servis a aspoň nějakou kontrolu systému LPG (i zástavba samotného LPG byla udělána nějak zvláštně) a nejspíše díky netěsnosti vstřiku se v sání smíchal plyn + BA a došlo k menší detonaci v sání což způsobilo roztržení sání viz foto .... jiný mechanik mi začal různě měnit díly na motoru dle diagnostiky ale pak jsem našel Tomáše tady na fóru a zkusil jsem ho .... po napojeni na pc to házelo hafo chyb ani po vymazání nic smysluplného to neukazovalo tak zkoušil jestli to někde nepřisává falešnej vzduch a problém byl na světe ..... pak už jen výměna za jiný plus nějaká drobná údržba a hotovo ...... cena práce opravdu lidová a díly to samé plus ale kvalitní!! Plus oceňuji i to že se pustil do auta na LPG!!!
Opravdu velmi doporučuji a jsem rád že jsem si našel takhle šikovnýno mechanika.
Přílohy
Bouchlé sání
Bouchlé sání
sání.JPG (117.55 KiB) Zobrazeno 19758 x
Birkoff

#17 Příspěvek od Birkoff »

Přidávám svoji kladnou zkušenost. Tomáš je velice schopný a pohodový človíček. Opravdu rozumí tomu co dělá. Měl jsem u něj E39 535iA na kontrolu/výměnu rozvodů, separátoru a přetěsnění vanosů. Když viděl zubožený stav motoru, vyměnil ještě stírátka na ventilech a musel celý motor vyčistit od mazlavého hnusu. Měnilo se ještě víc věcí (chladiče/hadice) tak snad bude zase na čas klid. Za mně rozhodně pochvala. Pokud budu potřebovat zase něco "odborného" určitě se k němu rád vrátím (i když nebydlím hned za rohem).
M4Touch

#18 Příspěvek od M4Touch »

Naprostá spokojenost, po neochotě Plzeňských mechaniků si určitě stojí za to doject jen cca 45 min za Plzeň :wink:
nafta

#19 Příspěvek od nafta »

Za mě teda ne e. Nekomunikuje nebere telefon ani není schopen odepsat na sms že třeba nemá čas. Věrim že je výbornej mechanik ,ale takhle teda nic moc.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak za mě určitě jo :wink: pomohl, vyřešil , profesionální přístup a ochota za rozumnou cenu :wink: Tuto pochvalu jsem slíbil napsat už hodně dávno , jen jsem to prostě zazdil... Takže dodatečně, díky Tome :wink: vřele doporučuju.

P.S. Bohužel fakt jsem tam taky neměl signál, takže asi formou sms. Nebo změnit operátora :wink:
Odpovědět