Zdravim FX
potrebuji poradit, na E61 mam bezklicovy vstup a jeden ovladac funguje bez problemu ale ten druhy ne a ne a musim pozivat klasicky ovladac
Da se na to podivat ci to je? (baterka nova) ale nevim zda to neni novy ovladac ktery se "zapomel"prihlasit .....ale tomu budes lepe rozumet ty
Dej vedet
Dik
Tomas
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autoklíče BMW, imobilizér, virgin jednotky motoru
Ahoj,
před 14 dny jsem koupil e90 325d r 2007. Bohužel mám jen jeden klíček. Bazar mi měl druhý poslat poštou (mám to napsané i ve smlouvě). Jenže když to nepřijde (nejspíš nepřijde), tak jsem v háji...
Tak bych se chtěl zeptat, jestli můžu ten jeden klíč co mám nechat pro jistotu přeprogramovat.
A jaká je nejlevnější nouzová varianta klíče se kterým se dá jezdit, v případě že bych ten jeden co mám ztratil (nepotřebuji teď dva plné, protože jsem s penězma dost na krev...)
Díky moc
před 14 dny jsem koupil e90 325d r 2007. Bohužel mám jen jeden klíček. Bazar mi měl druhý poslat poštou (mám to napsané i ve smlouvě). Jenže když to nepřijde (nejspíš nepřijde), tak jsem v háji...
Tak bych se chtěl zeptat, jestli můžu ten jeden klíč co mám nechat pro jistotu přeprogramovat.
A jaká je nejlevnější nouzová varianta klíče se kterým se dá jezdit, v případě že bych ten jeden co mám ztratil (nepotřebuji teď dva plné, protože jsem s penězma dost na krev...)
Díky moc