Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Návod - vyhledávání na fóru
-
Dobrý den, jsem nováčkem na tomto fóru a ohledně BMW taktéž, chtěl bych se dozvědět mnoho užitečných věcí, které toto fórum skrývá. Pro mne skrývá, protože s fóry neumím a nevím jak se v nich vyhledává to, co potřebuji. Myslím tím příkazy a typologii co a jak to vyhledat. Je mi jasný, že když budu chtít zjistit něco o 7er tak nebudu hledat u "jedniček". Všiml jsem si, že i mnoho dalších uživatelů zbytečně zakládají vlákna, která už jsou dávno řešena a jsou obsáhlá informacemi. To ho pak, každý v tom lepším případě přesměrovává odkazem. Bohužel já jsem zde podobný návod, jak správně vyhledávat nenašel
Díky za ochotu

Zdravím a vítám mezi nás...
Vyhledávání na fóru nefunguje úplně korektně, někdy nefunguje vůbec. Jedná se o starý systém, který už ani není 100% udržován, protože se počítá s nasazením systému nového, který je dostupný na test.bmwklub.cz
Nejlepším způsobem, jak na tomto fóru vyhledávat, je použití strejdy googla s omezením na doménu (hledanéslovo site:bmwklub.cz)...

Vyhledávání na fóru nefunguje úplně korektně, někdy nefunguje vůbec. Jedná se o starý systém, který už ani není 100% udržován, protože se počítá s nasazením systému nového, který je dostupný na test.bmwklub.cz
Nejlepším způsobem, jak na tomto fóru vyhledávat, je použití strejdy googla s omezením na doménu (hledanéslovo site:bmwklub.cz)...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.