Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Neukazují se mi nové příspěvky na foru!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Marty_ »

100RM píše:Tak uz to mam odskusane na vsetkom: Win XP, Win2000 Server, 2003 Server, Win Vista, Win 7, Solaris 10, Mandriva ...

a vsade mi to funguje uplne normalne. Okrem prace, kde provoz riadi proxy a tam to robi trosku problemy a maze cookies jak sa jej chce, pretoze udrzanie jednej relacie je nastavene na 10 minut a potom sa relacia prerusi a tym padom sa vas pobyt na stranke chova ako keby ste sa prihlasili na klub znovu. To je moznost, preco vam miznu nove prispevky.

Hee to je zvlastni, v praci kde jsem pres proxynu (ale XP a Firefox 3) fachcim normalne, jen na notesu (ty 7 a FF3) to jebe..:o) zajimave..
mach

#42 Příspěvek od mach »

Hmm a teď navíc ad nečlenů nemám správně citace a smajlíky :(
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Joshuax »

Oprasim ponekud starsi tema, ale bohuzel je to stale problem...

Mate nekdo klic k tomu, jak donutit tohle forum, aby mi zobrazovalo spravne ikonky novych priospevku ? Deje se tak jenom na hlavni strance a to vzdy jenom jednou od posledni navstevy. Vidim treba v 3er, 5er a 7er nove prispevky, otevru 3er a tam uz nevidim zadnou oranzovou ikonku. Vratim se zpet na main a uz ani tam nevidim zadnou...
Shodim to, lognu za nejakou dobu, az tam zase neco pribude a opet to same...

Zkousel jsem nekolik ruznych prohlizecu, bezne pouzivanych i dost unikatnich a dela to proste vsude, akorat ruzne. Nekde to nezobrazi nove prispevky nikdy, nekde na hlavni strance...

Mazal jsem browsing data, mazal jsem cookiny, chova se to porad stejne...

Win 7 64bit

Doma mi to jede alespon v Opere, ale treba v Chrome taky ne. V praci mi to bohuzel nejede ani v Opere.

Denne prolezu desitku for, tozemskych, slovenskych i zahranicnich a nikde jinde se mi toto nedeje a dost bych se divil, kdybych v tom byl sam...
T613
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od T613 »

Co tady jsem to nefunguje dobre. Proc? Protoze dnes uz nikdo nejede na 20 let stare verzi + kombinace lidi, co to neumi spravovat.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Celý problém je v tom, že nemáte před bmwklub.cz napsáno www. phpnuke v této verzi neumí pracovat s cookie, která je na jiné doméně, než http://www.bmwklub.cz.
Zkuste případně jeětě tu sušenku smáznout a restartit prohlížeč.
Stávající fórum neupravuju proto, ne že bych to neuměl, ale asi 5let se mluví o nové verzi, která stále není kompletní.
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Joshuax »

Tak sam vidis, ze s novym webem to asi nebude tak horke, tak by nebylo od veci treba udrzovat to stavajici reseni, aby to tu nebyl samej robot, co postuje kraviny do inzerce...
fishmaker Moderátor
Moderátor

#47 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

nové forum je na spadnutí...jinak ke shlédnutí je http://test.bmwklub.cz kde je vidět, že to běží ;)
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
100RM

#48 Příspěvek od 100RM »

Nove forum je na spadnutie uz 5 rokov. Za tu doblu uz spadlo tolkokrat, ze skoda pocitat :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět