Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
neovladatelne E53 problem
-
ahoj lidi ma takovej problem bmw X5 e53 dizl , kdyz je trosicku nerovna cesticka treba richlost 80 tak je auto dost neovladatelne proste tahne to na jednu stranu to na druhou , myslim to tak ze proste je hodne skakave ten volant je jako neovladatelnej , zajimave je ze mi nic netuka nehuci vse je jakoby v poradku mam tam 19 kola jetse treba zacne se mi trast volnant kdyz ho jako pustim je to videt cim by to mohlo byt
- vlastnemec
1, zkontroluj kola, ale to by nedělalo takovou paseku.
2, Geoška
3, ramena a podle mě nic jiného většinou to jsou ty velká na přední nápravě
4, pokud je předek v pořádku tak to stejné na zadku, vymačkané gumy na Hramenech, auto potom plave - tohle na stk nepoznáš
Normálně bych řekl že je to na zadku když to plave, ale jelikož to kope i dovolantu tak je problém i na předku, klidně můžeš mít nevyvážené přední kolo a na zadku další problém.
2, Geoška
3, ramena a podle mě nic jiného většinou to jsou ty velká na přední nápravě
4, pokud je předek v pořádku tak to stejné na zadku, vymačkané gumy na Hramenech, auto potom plave - tohle na stk nepoznáš
Normálně bych řekl že je to na zadku když to plave, ale jelikož to kope i dovolantu tak je problém i na předku, klidně můžeš mít nevyvážené přední kolo a na zadku další problém.
-
- vlastnemec
-
vlastnemec píše:Ono není geometrie jako geometrie, pokud se Ti sjíždí gumy na vnitřkách více a tvrdí Ti že je to u BMW normální tak honem utíkej. Při geošce se zatěžují sedadla myslím cca 70kg a nebo laserová geoška ale tu mají málo kde.
presne tak ocasu co nevi jak se u X5 nastavuje geoska je 95 ze 100, u laserove se musi zatizit jak pise vlasta 70Kg kazde sedadlo, vyhodou je nejnovejsi hit 3D geometrie, tam je to bez toho (tu jsem absolvoval)
nesjizdi se mi venky na predku a ani vnitrky na zadku jak tvrdili nekteri kreteni po servisech s tim ze je to normalni
- vlastnemec
-
vlastnemec píše:Chrompaket určitě v Ostravě tam je nejblíže pro nás, nedíval jsem se jestli ji mají v Olmu, v Práglu určitě najdeš.
http://www.pujcovnaaut.cz/
auto Kozelský