moje x3 2007 najeto je od 0km poctivejch 130k dělá při např. jízdě do kopce takový cukání, je to pravidelný a nejvíce cítít při max. plynu, na přístrojovce mám klasicky tu žlutou kontrolku servisu motoru, diagnostika hlásí porucha váhy vzduchu, ta je ale před měsícem měněná za origo upe novou - stav nezměněn a pokud se vymažou chyby, tak chvíli jedu a nic a pak zase naskočí žlutá kontrolka - na diag to hází že je moc velká hodnota na váze vzduchu, dále x3 jakoby píská a docela dost (nevim jestli to s tim souvisí) - v závislosti na otáčkách - na volnoběh vůbec, až jak zapne turbo, ale výkon je slušnej, ale občas se stane že jedu 150 a pak zpomalim a potřebuju na to dupnout a najednou výkon nikde, tak třeba podřadim a znovu plnej plyn a najednou výkon zase je. filtr vzduchu recentně měněnej, palivovej filtr taky, taky už se muselo měnit 2x těsnění na motoru ale chyba neodstraněna
na vstřiky mi to přijde brzo, mimojiné ta závada je na autě asi od 80tkm
někdo nějakej nápad? s mym mechanikem sme na to zatim nepřišli, zvažuju origoservis, ale nějak strasně mi to ale nevadí, auto mam jenom na takový poskakování