Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e53 zatekanie

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
jararak

#1 Příspěvek od jararak »

Zdravicko pani

Na zaciatok stresne okno nemam.

nasiel som si utopenu baterku, cca tak 6-7cm, vsetky rj mam teraz na policke a nechcem riskovat ich opetovne vytopenie, samozrejme vsetko pekne vysusene a ocistene.

Na zahranicnych forach som nasiel, ze vraj to zateka cez kufrove dvere, tak som si stiahol tie take male gumene cupliky v pocte kusov 3 zo spodneho dielu a hned som mal odtial vodotrisk na par minut, mozno tak 15l vody tam bolo dokopy - predpoklad - zateka to cez prasknute zadne svetlo, vymena a nove tesnenie to snad vyriesia.

ale okrem toho mi to tecie niekde kolo okna medzi C/D stlpikom. nieje to od svetla ako to vsade opisju, tecie mi to niekde z vecsej vysky. Je mozne, ze mam poskodene tesnenie na okne? Komplet odhlucnenie na kasni za navigackou a cd changerom je mokre samozrejme som to vyzmykal a momentalne tam mam pohlcovac vlhkosti ceresit (nic moc). planujem demontovat komplet tapacir a plasty na lavej strane a zistit co tam najdem, ale za vsetkym bude asi to sklo a jeho tesnenie. to som bohuzial nasiel len jednu referenciu na USA fore aj to len tak okrajovo spomenutu.

vie niekto poradit co by to este mohlo byt?
coldfire

Re: e53 zatekanie

#2 Příspěvek od coldfire »

Ahoj, mám uplně stejný problém :( našel si odkud to teče ?
Odpovědět