Vyměnil jsem brzdovku a potřebuji zhasnout tu kontrolku hodin. Asi to půjde přes servisní menu ale nevím jak. Mám INPU ale tam to také neumím najít. Poradíte mi někdo please?
Renda1966 píše:Vyměnil jsem brzdovku a potřebuji zhasnout tu kontrolku hodin. Asi to půjde přes servisní menu ale nevím jak. Mám INPU ale tam to také neumím najít. Poradíte mi někdo please?
fakt to nejde nejak pres INPU nastavit? musite to preci vsichni delat kazde 2 roky ne?
wylson píše:Ta kontrolka se rozsvítila sama = takže jsi šel vyměnit brzdovku? Nebo svítí od výměny? Nemůže signalizovat něco jiného?
Jasně, kontrolka se sama rozsvítila po dvou letech od předchozí výměny brzdovky. Teď jsem jí vyměnil a chci jí zhasnout. Návod už jsem našel někde na anglickém foru. Dá se přes INPU nebo i přes budíky.
vlastnemec píše:Tři dny se Ti chystám zavolat, kdysi jsem Ti poslal video jak na reset oleje, tak ve stejném menu ten reset najdeš, je tam na oil na inspekci atd.
Jasne diky. Mam nekolik navodu pres servisni menu ale zadny nefunguje. Zkusim to o vikendu pres INPU.