Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 rádio-změna
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak jinak
Atkualne MAM 4:3 original radio s navi. Ale chtel bych to vymenit za neco, co umi MP3, DVD, bluetooth handsfree atd, jak se to resilo tzn vymenou za nejaky ten cinsky smejd
Tam mi samozrejme bude fungovat vse co je u toho radia bezne, spotrebu rekneme ze vyctu z BC, ale na webasto nemam dalku, takze ho mohu ovladat aktualne jenom ze stavajiciho radia (pokud to jde i jinak, tak netusim jak, mam to auto tyden a ani ho nemam u sebe, abych se podival).
predpokladam ze zadne neorigo radio nebude mit moznost komunikovat s webastem, nebo se pletu ?

predpokladam ze zadne neorigo radio nebude mit moznost komunikovat s webastem, nebo se pletu ?
se zeptám asi hlopě,ale když vytáhnu origo navi monitor a dám namísto něj tu čínskou věc,bude mi vše fungovat jak má?Nemám webasto,ale budu ho tam dodělávat od ebrespachera to má vlastní ovladací displejmtakže asi nic.
To dosavadní rádio s navi vůbec nezapínám,tak vlasntě ani nevím jak a co vše umí.Má to ten poloviční obraz,někdo tu psal,že je v háji nějakej modul v kufru.Nehodlám to hledat.takže výměna za něco třeba i čínskýho co mi přečtě tomtoma,pustí dvd a případně i telku s couvací kamerou.Kterou sicce asi nikdy nevyužiju,ale člověk nikdy neví.
To dosavadní rádio s navi vůbec nezapínám,tak vlasntě ani nevím jak a co vše umí.Má to ten poloviční obraz,někdo tu psal,že je v háji nějakej modul v kufru.Nehodlám to hledat.takže výměna za něco třeba i čínskýho co mi přečtě tomtoma,pustí dvd a případně i telku s couvací kamerou.Kterou sicce asi nikdy nevyužiju,ale člověk nikdy neví.
fazole píše:se zeptám asi hlopě,ale když vytáhnu origo navi monitor a dám namísto něj tu čínskou věc,bude mi vše fungovat jak má?Nemám webasto,ale budu ho tam dodělávat od ebrespachera to má vlastní ovladací displejmtakže asi nic.
Mám půl roku Čínu.Max spokojenost.Vše jede mobil,digi telka,čte to vše,ovládání na volantu bezdrátově,bluetooth,navigace IGO,couvací kamera.Balení obsahovalo dvě různé kabeláže.Není co řešit za ty peníze.
Foto:
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... 11422.jpg/
Nonamer píše:danulah takže Tobě to čte i informace z BC? Já to mám v autě taky a zvuk je teda hroznej a to mám audio systém DSP.. Nevím, jestli to hraje tak špatně i se sériovým audiem protože jsem auto už s tím číňanem koupil ale tohle je fakt bída.. Taky úplně minimální možnosti nastavení equalizéru.
Já mám v X5 jen malý BC se 4 funkcemi a s rádiem to nemám.Jinak oproti originálu co v autě bylo hraje parádně a komunikuje s changerem v kufru.Těch čínských výrobků je moc a moc já máím od firmy Hualingan,nebo nějak tak se to píše

No já mám uplně stejný jako Ty. Prostě ten zvuk mi připadá takovej nevýraznej, plytkej. Nastavit se dá jen hlasitost předních a zadních repro a výšky a basy
Jinak, se vším ostatním jsem relativně spokojenej, navigace supr, couvací kamera ok, televize taky ok, trošku pomaleji se načítají skladby v mp3 z DVD..

-
Zdravim chlapi, trochu jsem to tu prohlídl, ale odpověď jsem nenašel. Mám X5 E53 rok 2004 s origo navigací, ale koupil jsem si jiné rádio, stejně jako ostatní - čína. Myslel jsem že jednoduše vyměním kus za kus a ono ejhle, já mám konektor k redukci, která byla součástí rádia v zádu...ve předu mám ty origo malé do té origo navigace... Existuje redukce z těch origo (abych nemusel tahat podlahou novou kabeláž) a nebo musím nastavit tu redukci od čínského rádia řekněme 5 m kabelu a natáhnout to dopředu? Snad jsem to napsal dost srozumitelně...