Muzete mi doporucit v Praze nebo okoli kvalitni 3D geometrii, nejradeji Hunter, ktery je schvaleny na BMW a hlavne aby auto pri mereni zatezovali. Diky za tip.
Muzete mi doporucit v Praze nebo okoli kvalitni 3D geometrii, nejradeji Hunter, ktery je schvaleny na BMW a hlavne aby auto pri mereni zatezovali. Diky za tip.
No ja jedu zase tam...protoze to v podstate reklmuji....dej si bacha, jsou jak roboti ... pro ne je vitezstvi ze nastaveni je v zelenych cislech a dal se snima neda mluvit... vubec je nezajima ze misto e70 nastavuji e53 ... masark jsem uplne vytocenej. Vytisknu si predlohu a reknu takhle to chci !
Jeste mi nastavil naklony na zadni naprave do negativnuho uhlu tak si sjizdim vnitrni stranu gumy.... chapu ze vyrobni hodnoty jsou predepsany ale kurva mozek je dulezita cast a musi se pouzivat.
Na letních 20 jsem zjistil, že zadní 315 Michelin Diamaris se mi sjela uprostřed a to je foukám stále na předepsaných 2,2 bar a přední se mi sjížděj kraje Bridgestone Dueller jako když jsou podhuštěné a jsou také na 2,2. Tak jsem dal zadek na 2 a předek na 2,3. Co vy na to, nějaké zkušenosti?
Tak ze jsem se na ne nakonec vybod. Zavolal jsem do BMW Motors, vylicil jsem jim jak jsem dopadl prvne u Autoservis GPO... ten se chytal za hlavu a rek at se na ne vykaslu a jdu jinam ze mi doporuci.
Dal jsem na jeho radu a dnes absolvoval gemometrii po druhe a to v autoservisu:
Pneu-Šafránek, Pražská 99/17
Lidksky pristup, dokazes se individualne domluvit - v mem pripade to ani nebylo potreba, jelikoz hodnoty namerene ze stroje byli ty presne ty co jsem chtel......Profesionalni pristup...proste bomba.
sametak píše:Já mám dobré zkušenosti s p.Váchalem,Uvaly u Prahy,vedle STK Trilobit,má top zařízení,dává zátěže a řiká si cca 700Kč.
Byl jsem dnes u něj. Vzal mě hned jak jsem mu zavolal. Přede mnou tam mel E70 s 22 kolama. Auto zatížit, nastavil, volant srovnal až napodruhé. Cena 700. Velmi příjemný člověk. Pocit z auta také dobrý, tak uvidíme co gumy.