Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
auto se chvěje od motoru
- vlastnemec
Když se kupuje auto, automaticky se mění filtry a oleje, nehledě na to kdo Ti co řekl že dělal. Diag jste se na vstřiky dívali? Jaké měli korekce? Chybu Ti vyhodí až jsou přes tři a více.
Filtr vzduchový a oilseparator udělej co nejdříve, nejlépe hned.Oil searator vesměs nihkdo nemění, jelikož to neznají, jestli byl někdy měněn poznáš podle toho že už tam nebude filcovej.
Co se týče toho chvění, můžou to být silentbloky motoru, vstřiky a spoust adalších věcí.
Filtr vzduchový a oilseparator udělej co nejdříve, nejlépe hned.Oil searator vesměs nihkdo nemění, jelikož to neznají, jestli byl někdy měněn poznáš podle toho že už tam nebude filcovej.
Co se týče toho chvění, můžou to být silentbloky motoru, vstřiky a spoust adalších věcí.
- vlastnemec
- vlastnemec
ahoj, vše jsem pro kontrolu dal nove a nakonec jsem jel do bmw a tam to pripojili a podivaly se na vstriky a jeden byl spatny a zbytek mel rozhasene hodnoty, tak jsem koupil repasko nove za 3200, nechal jsm ho nakodovat a znovu byla provedena kontrola a vse bylo krasne v norme. urcite levnejsi, jak je vsechny demontovat a davat na test, aby mi nejaky vydriduch rekl, ze jsou vsechny spatne a protom treba nebyla nutna vymena.
-
to mas vstrikama musis skontrolovat kazdej vstrik u me to tto taky delalo , ted nevim na jakou diagnozu ale myslim si ze bosh , protoze ta jina neukaze kazdej vstrik zvlast pak ho vymeni a bude to , to sem taky mel , protoze kdyz mu pridas tak cerpadlo potom tlaci stejne do vsech tak proto se to zmeni a na volnobehu to je hned poznat , je to jako traktorlukass píše:spis mi prijde, jako by motor jel na min valcu, ale dela to jen nekdy a proto ten zvuk a prenos do karoserie.
- vlastnemec
Nemáš pravdu Inpa Ti taky zobrazí každý vstřik zvlášť, ale jde jenom o korekce, další postup doma je baňkový test a pak už jenom stolice, ten vstřik může být i jinak v prdeli a to na korekcích nepoznáš, jedině při různých režimech zatížení na stolici, dá se ještě odvozovat co je se vstřikem podle toho jak vypadají žhaviče.